Stamboom Kap - Bouweriks (Bourik) - Neervoort - Frenk » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 20 van 417:

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Alexander George Leonard Rabison (1822-1886) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Alexander George Leonard Rabison.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Abraham Polak (1822-1899) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Abraham Polak.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Mozes de Haan (1824-1911) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Mozes de Haan.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Maria van Trommel (1825-1899) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Maria van Trommel.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Esther de Sterke (Samson) (1826-1897) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Esther de Sterke (Samson).

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Klara Drielsma (1826-1915) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Klara Drielsma.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Emanuel Barend Goudsmit (1829-1895) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Emanuel Barend Goudsmit.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Rachel Huisman (1830-1904) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Rachel Huisman.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Aaltje Maas (1830-1910) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Aaltje Maas.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Lammigje Blokzijl (1831-1908) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Lammigje Blokzijl.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.