De temperatuur op 12 juli 1952 lag tussen 11,8 °C en 19,1 °C en was gemiddeld 15,3 °C. Er was 4,1 mm neerslag gedurende 2,6 uur. Er was 6,6 uur zonneschijn (40%). Het was half tot zwaar bewolkt. De gemiddelde windsnelheid was 3 Bft (matige wind) en kwam overheersend uit het west-zuid-westen. Bron: KNMI
22 april » Het VVD-kamerlid Wendelaar stelt in de Eerste Kamer vragen over het gedicht Oote oote oote Boe van Jan Hanlo.
2 september » Het kabinet-Drees II volgt het kabinet-Drees I op.
11 september » Plaatsing van de eerste, kunstmatige hartklep.
21 september » Eerste officiële interland van de nationale voetbalploeg van de Duitse Democratische Republiek.
4 oktober » In Brussel wordt de Noord-Zuidverbinding ingehuldigd.
3 december » Benoeming van de Nederlander Martin Lucas tot internuntius in India als opvolger van Leo Kierkels.
Trouwdag 30 december 1975
De temperatuur op 30 december 1975 lag tussen 2,3 °C en 5,4 °C en was gemiddeld 4,0 °C. Het was vrijwel geheel bewolkt. De gemiddelde windsnelheid was 3 Bft (matige wind) en kwam overheersend uit het zuid-zuid-westen. Bron: KNMI
12 april » Atleet Henk Kalf wint de eerste editie van de City-Pier-City Loop.
31 mei » Het Nederlands voetbalelftal verliest in Belgrado met 3-0 van Joegoslavië in een vriendschappelijk duel.
1 juni » In Nederland worden veiligheidsgordels verplicht.
27 september » In Utrecht wordt een grote demonstratie gehouden (door het kabinet georganiseerd) tegen de executie van vijf jonge Spaanse verzetsstrijders.
30 oktober » Prins Juan Carlos wordt koning van Spanje nadat dictator Francisco Franco toegeeft dat hij te ziek is om te kunnen regeren.
2 december » In Laos wordt de republiek uitgeroepen.
Dag van overlijden 16 juni 2006
De temperatuur op 16 juni 2006 lag tussen 11,0 °C en 18,1 °C en was gemiddeld 14,3 °C. Er was -0.1 mm neerslag. Er was 7,2 uur zonneschijn (43%). Het was zwaar bewolkt. De gemiddelde windsnelheid was 2 Bft (zwakke wind) en kwam overheersend uit het noord-westen. Bron: KNMI
Van dinsdag 27 mei 2003 tot vrijdag 7 juli 2006 was er in Nederland het kabinet Balkenende II met als eerste minister Mr.dr. J.P. Balkenende (CDA).
Van vrijdag 7 juli 2006 tot donderdag 22 februari 2007 was er in Nederland het kabinet Balkenende III met als eerste minister Mr.dr. J.P. Balkenende (CDA).
21 maart » De sociaalnetwerksite Twitter wordt opgericht.
12 april » In Brussel wordt Joe Van Holsbeeck neergestoken nadat hij zich verweerde tegen mp3-spelerdieven. Hij overlijdt later in het ziekenhuis.
30 juni » De dag vóór de Ronde van Frankrijk 2006 krijgen 9 wielrenners, waaronder favorieten zoals Jan Ullrich en Ivan Basso een startverbod wegens vermeend dopinggebruik. Het Astana - Würth Team kan uiteindelijk niet starten omdat vijf van de negen renners geweerd zijn en de ploeg dus niet aan het vereiste minimum van zes renners raakt.
9 juli » In de finale van het WK voetbal in Duitsland wint Italië van Frankrijk na strafschoppen (5-3).
6 augustus » In Utrecht raakt een trap van de straat naar de werf van de Oudegracht los bij een muzikale botenparade, waardoor tientallen mensen licht- tot zwaargewond raken. Een slachtoffer bezwijkt aan zijn verwondingen.
8 november » Windows Vista bereikt de release to manufacture status.
Wilt u bij het overnemen van gegevens uit deze stamboom alstublieft een verwijzing naar de herkomst opnemen: Geeske Bos, "Stamboom Gezina Catharina Bos en Wilhelmus Jacobus Maria Vuist", database, Genealogie Online (https://www.genealogieonline.nl/stamboom-bos-en-vuist/I321.php : benaderd 17 maart 2025), "Arnoldus Roffelsen (1952-2006)".
Kopieerwaarschuwing
Genealogische publicaties zijn auteursrechtelijk beschermd. Alhoewel gegevens veelal uit openbare archieven afkomstig zijn, levert het opzoeken, interpreteren, verzamelen, selecteren en ordenen van die gegevens een uniek werk op. Auteursrechtelijk beschermd werk mag niet zondermeer gekopieerd of herpubliceerd worden.
Houdt u aan de volgende regels
Vraag toestemming voor het overnemen van gegevens of licht de auteur op z'n minst in, de kans is groot dat de auteur toestemming geeft, vaak leidt het contact ook weer tot meer uitwisseling van gegevens.
Gebruik de gegevens pas nadat u deze heeft gecontroleerd, het liefst bij de bron (het archief).
Vermeld van wie u de gegevens heeft overgenomen, idealiter ook zijn/haar originele bron.