Stamboom Bos, Boonstra, Brinkman, Pilz » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 671 - 680 van 680:

Henderikus Bos is overleden op 24 oktober 1944 te Westerbork. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Westerbork » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Linze Hendriks Boonstra is overleden op 16 augustus 1947 te Emmen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Emmen » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij RHC Rijnstreek en Lopikerwaard gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jan Bos (overleden in 1950), een kind van Jan Bos en Hinderkien Scholten, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Fenna Bos

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jan Bos (overleden in 1950), een kind van Jan Bos en Hinderkien Scholten, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Fenna Bos

Bekijk suggestie

Albert Wams is overleden op 23 oktober 1952 te Emmen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Emmen » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Hendrik Wams (overleden in 1954), een kind van Albert Wams en Diena Boonstra, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Frans Albert Holman is overleden op 8 april 1957 te Emmen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Emmen » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Linze van der Tuin (overleden in 1958), een kind van Jan van der Tuin en Dina Houwink, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Margina Baas is overleden op 30 juli 1962 te Leiden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Leiden » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Jantina Haak is overleden op 2 augustus 1963 te Vlagtwedde. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Vlagtwedde » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.