Stambomen (van) Blokland(er) » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 31 - 40 van 7.736:

Er is een akte bij Nationaal Archief (Rijksarchief Zuid-Holland) gevonden, die nieuwe informatie biedt over Catrijntje (geboren in 1772), een kind van Willem Donk en Geertje Moot, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Peter Donk

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Maria Noordermeer (geboren in 1772), een kind van Jan Noordermeer en Marijtje van der Linden, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Maria van Roij (geboren in 1773), een kind van Cornelis van Roij en Aaltje Vergeer, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Lamberta van den Brink (geboren in 1773), een kind van Rijk van den Brink en Niesje Schimmel, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Albertje van Oostveen (geboren in 1773), een kind van Cornelis van Oostveen en Cornelia van Soesbergen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Marijtje Noordermeer (geboren in 1774), een kind van Jan Noordermeer en Marijtje van der Linden, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Ariaantje (geboren in 1774), een kind van Jan van Blokland en Antje Cornelisse Blom, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Maria Noordermeer (geboren in 1775), een kind van Jan Noordermeer en Marijtje van der Linden, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij RHC Zuidoost Utrecht gevonden, die nieuwe informatie biedt over Adriana van Rijn (geboren in 1776), een kind van Gerardus Van Rijn en Wijnanda van Schaik, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Hendrik Carel van Nes (geboren in 1776), een kind van Frederik Sigismund Coenraad van Nes en Cornelia Wilhelmina de Dieu, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.