Stambomen (van) Blokland(er) » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 141 - 150 van 152:

Akke Visser is overleden op 16 februari 1946 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Winand Louis Ubben is overleden op 17 augustus 1947 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Stientje Martens is overleden op 5 maart 1949 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Jacob de Vries is overleden op 4 mei 1951 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Hendrikus Huibertus Blokland is overleden op 11 april 1952 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Anne Zoethout is overleden op 14 december 1954 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Klaas Theodoor Korporaal is overleden op 25 juli 1955 te Winschoten. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Winschoten » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Rikste Zuidland is overleden op 9 september 1955 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Cornelis Groot is overleden op 8 februari 1956 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Cornelis Groot is overleden op 2 augustus 1956 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.