Stamboom Beltzer » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 20 van 118:

Theodora, Elisabeth (Jonkvrouw-Vrouwe) Bowier is geboren op 31 juli 1840 te Eindhoven. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Eindhoven » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Elisabeth Melkert is geboren op 6 september 1842 te Helmond. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Helmond » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Antonius, Laurentius Broekman is geboren op 21 september 1842 te Geldrop. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Geldrop » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Agnitus, Phillipus van der Noordaa is overleden op 22 januari 1843 te Deurne. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Deurne » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Antonius, Laurentius Broekman is overleden op 5 mei 1843 te Geldrop. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Geldrop » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Theodorus, Alphonsus Broekman is geboren op 4 februari 1846 te Geldrop. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Geldrop » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Wilhelmina van Dorenmalen is geboren op 16 september 1846 te Aalst. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Aalst » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Maria van de Mortel is geboren op 12 december 1846 te Helmond. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Helmond » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Jacomina van der Heijden is geboren op 3 maart 1847 te Geldrop. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Geldrop » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Antonius, Joannes Broekman is geboren op 11 april 1848 te Geldrop. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Geldrop » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.