Stamboom Baris en Clement » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 21 - 30 van 464:

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Johannes Wybrandus Quaestius (1766-1827) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Johannes Wybrandus Quaestius.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Johanna Maria Van Abeelen (1767-????) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Johanna Maria Van Abeelen.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Barthold Jan De Schepper (1768-1794) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Barthold Jan De Schepper.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Jacob Dedel (1769-1797) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Jacob Dedel.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Christina Regina De Jonge (1769-1832) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Christina Regina De Jonge.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Henriette Wilhelmina van den Santheuvel (1769-1849) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Henriette Wilhelmina van den Santheuvel.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Johannes van den Heuvel (1770-1842) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Johannes van den Heuvel.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Cornelia Corver Hooft (1771-1797) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Cornelia Corver Hooft.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Heinrich Wilhelm Struben (1772-1850) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Heinrich Wilhelm Struben.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Jan Hendrik De Carpentier (1773-1838) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Jan Hendrik De Carpentier.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.