Stamboom Ballijns (Wilain-Willin-Wellijn-Willijns-Willeijns) - van Munster - Louis - van Os(ch) » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 20 van 44:

Jan Hindriks Grooten is overleden op 28 oktober 1853 te Borger. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Borger » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Hendrik van der Meulen en Egberdina Vennik zijn getrouwd op 25 juli 1856 in Meppel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Meppel » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Jacoba van der Meulen is geboren op 29 oktober 1856 te Meppel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Meppel » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Jan Albert Engberts is geboren op 14 maart 1858 te Meppel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Meppel » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Roelof Koster is geboren op 2 juni 1859 te De Wijk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » De Wijk » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Hendrikje Knipmeijer is geboren op 2 december 1859 te Meppel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Meppel » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Grietje Booij is geboren op 30 april 1860 te Smilde. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Smilde » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Johannes Wilhelmus Schalkwijk is geboren op 10 mei 1860 te Norg. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Norg » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Annigje Salomons is geboren op 8 juni 1860 te Hoogeveen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Hoogeveen » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Grietje de Jonge is geboren op 8 augustus 1860 te Beilen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Beilen » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.