Stamboom Bakker, Tiele, Koppelrath » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 31 - 40 van 100:

Ludewijk Franciscus is geboren op 1 mei 1864 te Groenlo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Groenlo » Burgerlijke Stand Geboorten.

Bekijk suggestie

Johanna Willemina Te Brake is geboren op 29 augustus 1864 te Lichtenvoorde. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Lichtenvoorde » Burgerlijke Stand Geboorten.

Bekijk suggestie

Grada Johanna Van Poorten is geboren op 6 september 1865 te Groenlo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Groenlo » Burgerlijke Stand Geboorten.

Bekijk suggestie

Jan Willem Boon is overleden op 25 februari 1866 te Winterswijk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Winterswijk » Burgerlijke Stand Overlijden.

Bekijk suggestie

Johannes Antonius Rave is overleden op 26 januari 1867 te Groenlo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Groenlo » Burgerlijke Stand Overlijden.

Bekijk suggestie

Antonius Johannis Stratemaker is overleden op 30 januari 1868 te Hummelo en Keppel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Hummelo en Keppel » Burgerlijke Stand Overlijden.

Bekijk suggestie

Geertruida Christina Van Poorten is geboren op 14 augustus 1869 te Groenlo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Groenlo » Burgerlijke Stand Geboorten.

Bekijk suggestie

Frans Heuitink is geboren op 2 januari 1870 te Groenlo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Groenlo » Burgerlijke Stand Geboorten.

Bekijk suggestie

Wesselina Johanna Berendina Te Brake is geboren op 5 juli 1872 te Aalten. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Aalten » Burgerlijke Stand Geboorten.

Bekijk suggestie

Elisabeth Maria Heuitink is overleden op 5 september 1872 te Groenlo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Groenlo » Burgerlijke Stand Overlijden.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.