Stamboom Angenent » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 22.421 - 22.426 van 22.426:

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Antonius Johannes Pius Dingen (overleden in 1968), een kind van Antonius Dingen en Maria Elisabeth Schuller, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Hendrina Christina Willemsen (overleden in 1968), een kind van Engelbert Willemsen en Hendrina Catharina van Ampting, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Manon Sanders (1989-1993) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Manon Sanders.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Bernardus Gorel (????-1945) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Bernardus Gorel.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Neeltje de Jong (????-1947) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Neeltje de Jong.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Jacobus Oudshoorn (????-1968) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Jacobus Oudshoorn.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.