1001 Stambomen en vele Hollandgänger van Johan Scholte » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 61 - 70 van 274:

Gerritdina Scholten is overleden op 11 augustus 1847 te Rijssen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Rijssen » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Antonij Scholten is overleden op 8 september 1847 te Rijssen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Rijssen » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Jan Kreijkes en Janna Scholten zijn getrouwd op 21 oktober 1847 in Rijssen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Rijssen » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Jenneken Kreijkes is overleden op 11 januari 1848 te Rijssen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Rijssen » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Eva Wolters is overleden op 3 oktober 1848 te Rijssen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Rijssen » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Hendrikus Seppenwoolde en Hendrina Scholten zijn getrouwd op 19 december 1848 in Rijssen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Rijssen » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

N Seppenwoolde is overleden op 27 maart 1849 te Rijssen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Rijssen » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Lammert Scholten is overleden op 21 september 1849 te Rijssen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Rijssen » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Willem Hullen is overleden op 13 januari 1851 te Rijssen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Rijssen » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Jan (ten) Wolthuis is overleden op 19 februari 1853 te Rijssen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Rijssen » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.