1001 Stambomen en vele Hollandgänger van Johan Scholte » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 41 - 50 van 424:

Maria Scholten is geboren op 30 mei 1831 te Sassenheim. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Sassenheim » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Nicolaas Berg is geboren op 5 mei 1832 te Zoeterwoude. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Zoeterwoude » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Anna Scholten is geboren op 13 december 1832 te Sassenheim. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Sassenheim » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Anna Scholten is overleden op 1 januari 1833 te Sassenheim. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Sassenheim » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Catharina van Rijn is geboren op 10 maart 1834 te Noordwijk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Noordwijk » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Anna Scholten is geboren op 19 februari 1835 te Sassenheim. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Sassenheim » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Johannes Boogers en Lena Dee zijn getrouwd op 4 mei 1836 in Leiden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Leiden » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Johanna Hendrica Cornelissen is geboren op 10 december 1836 te Leiden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Leiden » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Abraham Raar en Neeltje Dool zijn getrouwd op 9 maart 1837 in Leiden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Leiden » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Adrianus Jacobus Backer is geboren op 23 februari 1838 te Leiden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Leiden » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.