Brandt / van Elten / Joubert / Arella » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 20 van 24:

Dirk Jansz. Slijkerman en Grietje Lourens (Louwers) Koster (Coster) zijn getrouwd op 25 februari 1794 in Abbekerk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Abbekerk » Trouwinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Klaas Commandeur en Stijntje (Steintje) Wognum zijn getrouwd op 17 april 1796 in Wognum. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Wognum » Katholieke trouwinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Louirens (Laurens) Slijkerman is geboren op 10 augustus 1796 te Spanbroek. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Spanbroek » Katholieke doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Joannes (Jan) Slijkerman is geboren op 22 april 1798 te Spanbroek. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Spanbroek » Katholieke doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Petrus (Pieter) Commandeur is geboren op 17 augustus 1798 te Wognum. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Wognum » Katholieke doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Antje Jansdr. Slijkerman is geboren op 10 juni 1801 te Wognum. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Wognum » Katholieke doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Jan Gersen Slijckeman is overleden op 30 augustus 1802 te Medemblik. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Medemblik » Impost op begraven.

Bekijk suggestie

Aafje Slijkerman is geboren op 1 juni 1805 te Wognum. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Wognum » Katholieke doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Pieter Slijkerman is geboren op 11 maart 1808 te Wognum. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Wognum » Katholieke doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Cornelis de Boer is geboren op 27 juni 1821 te Hoogwoud. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Hoogwoud » Katholieke doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.