Deze functionaliteit is alleen beschikbaar voor browsers met Javascript ondersteuning.
Gebruikte symbolen: grootouders ouders broers/zussen kinderen
Sleep de tijdbalk om terug of verder in de tijd te gaan (of gebruik de l en r toetsen). Klik op de namen voor meer informatie.
Bekijk de informatie die Open Archieven heeft over Bakker.
Bekijk in het Wie (onder)zoekt wie? register wie de familienaam Bakker (onder)zoekt.
Historische context (op basis van trouwdag 29 april 1871)
De temperatuur op 29 april 1871 lag rond de 12,2 °C. Er was 2 mm neerslag. De winddruk was 4 kgf/m2 en kwam overheersend uit het zuid-westen. De relatieve luchtvochtigheid was 93%. Bron: KNMI (weerstation Utrecht/Nederland)
Van 4 juni 1868 tot 4 januari 1871 was er in Nederland het kabinet Van Bosse - Fock met als eerste ministers Mr. P.P. van Bosse (liberaal) en Mr. C. Fock (liberaal).
Van 4 januari 1871 tot 6 juli 1872 was er in Nederland het kabinet Thorbecke III met als eerste minister Mr. J.R. Thorbecke (liberaal).
Chicago wordt binnen 24 uur in de as gelegd door een felle brand.
november - De Tweede Kamer ratificeert alsnog het Sumatratractaat. Nederland krijgt de vrije hand in Atjeh maar moet beloven de zeevaart te vrijwaren voor piraterij. Nederland staat zijn gebieden op Malakka en in Afrika af aan de Britten. Het mag in Brits-Indië contractarbeiders werven om de openvallende plaatsen van de ex-slaven in Suriname op te vullen.
Genealogische publicaties zijn auteursrechtelijk beschermd. Alhoewel gegevens veelal uit openbare archieven afkomstig zijn, levert het opzoeken, interpreteren, verzamelen, selecteren en ordenen van die gegevens een uniek werk op. Auteursrechtelijk beschermd werk mag niet zodermeer gekopieerd worden of herpubliceerd!
Houdt u aan de volgende regels
Vraag toestemming voor het overnemen van gegevens of licht de auteur op z'n minst in, de kans is groot dat de auteur toestemming geeft, vaak leidt het contact ook weer tot meer uitwisseling van gegevens!
Gebruik de gegevens pas nadat u deze heeft gecontroleerd, het liefst bij de bron (het archief)!
Vermeld van wie u de gegevens heeft overgenomen, idealiter ook zijn/haar originele bron!