Stamreeks Klarenbeek » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 20 van 66:

Stephanus Wiggers van Dueren is geboren op 12 juli 1660 te Herpen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Herpen » Dopen (Nederduits Gereformeerd).

Bekijk suggestie

Stephanus Wiggers van Dueren is geboren op 12 juli 1660 te Herpen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Herpen » Dopen (Rooms-Katholiek).

Bekijk suggestie

Jaxcken Hendrikdochtere van Thiel is overleden op 11 november 1661 te Geffen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Geffen » Begraven (Schepenbank).

Bekijk suggestie

Laurentius Wiggers van Dueren is geboren op 21 oktober 1662 te Herpen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Herpen » Dopen (Rooms-Katholiek).

Bekijk suggestie

Laurentius Wiggers van Dueren is geboren op 21 oktober 1662 te Herpen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Herpen » Dopen (Nederduits Gereformeerd).

Bekijk suggestie

Wigger Hendricks van Dueren en Hendersken Hendrick Dirckx van Grinsven zijn getrouwd op 18 april 1663 in Herpen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Herpen » Trouwen (Nederduits Gereformeerd).

Bekijk suggestie

Wigger Hendricks van Dueren en Hendersken Hendrick Dirckx van Grinsven zijn getrouwd op 18 april 1663 in Herpen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Herpen » Trouwen (Rooms-Katholiek).

Bekijk suggestie

Maria Wiggers van Dueren is geboren op 3 april 1666 te Herpen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Herpen » Dopen (Nederduits Gereformeerd).

Bekijk suggestie

Maria Wiggers van Dueren is geboren op 3 april 1666 te Herpen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Herpen » Dopen (Rooms-Katholiek).

Bekijk suggestie

Peter van Helmond is geboren op 16 maart 1668 te Herpen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Herpen » Dopen (Rooms-Katholiek).

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.