De temperatuur op 22 december 1984 lag tussen 1,3 °C en 5,8 °C en was gemiddeld 3,6 °C. Er was -0,1 mm neerslag. Er was 2,8 uur zonneschijn (36%). Het was half bewolkt. De gemiddelde windsnelheid was 2 Bft (zwakke wind) en kwam overheersend uit het zuid-zuid-westen. Bron: KNMI
10 januari » Na 117 jaar knopen de Verenigde Staten en het Vaticaan weer diplomatieke banden aan.
4 april » Een grote politiemacht ontruimt het vrouwenvredeskamp bij de Britse vliegbasis Greenham Common
22 mei » Bij een bomaanslag op het kantoor van de Hondurese luchtvaartmaatschappij Satisa in de Colombiaanse hoofdstad Bogota komen twee mensen om het leven.
28 mei » In Amsterdam wint de Nederlandse bokser Alex Blanchard de Europese titel in het halfzwaargewicht door de regerend kampioen, de Fransman Richard Caramanolis, te verslaan.
17 oktober » Het Nederlands voetbalelftal begint de WK-kwalificatiereeks met een thuisnederlaag (1-2) tegen Hongarije.
31 oktober » Eerste uitzending "Tussen Kunst & Kitsch"
Dag van overlijden 23 december 1984
De temperatuur op 23 december 1984 lag tussen 2,9 °C en 5,9 °C en was gemiddeld 4,4 °C. Er was 1,4 mm neerslag gedurende 3,4 uur. Het was vrijwel geheel bewolkt. De gemiddelde windsnelheid was 3 Bft (matige wind) en kwam overheersend uit het zuid-zuid-westen. Bron: KNMI
21 april » Jacques Hanegraaf wint de negentiende editie van Nederlands enige wielerklassieker, de Amstel Gold Race.
13 mei » In Rijsel winnen de Nederlandse hockeysters de Europese titel door de Sovjet-Unie in de finale met 2-0 te verslaan.
8 juni » Zwemmer Michael Gross uit West-Duitsland scherpt in München zijn eigen wereldrecord op de 200 meter vrije slag aan tot 1.47,55.
14 juni » Door bomaanslagen op elektriciteitsmasten zit twee derde van de elf miljoen Chilenen tot anderhalf uur zonder elektriciteit. De aanslagen worden opgeëist door de linkse guerrillabeweging Patriottisch Front Manuel Rodriguez.
8 oktober » Bart Vos claimt als eerste Nederlander de Mount Everest te hebben beklommen.
1 december » Bisschopswijding van Johannes ter Schure, hulpbisschop van Roermond, door bisschop Joannes Matthijs Gijsen.
Dag van begraven 26 december 1984
De temperatuur op 26 december 1984 lag tussen -0,2 °C en 6,4 °C en was gemiddeld 3,1 °C. Er was 2,2 mm neerslag gedurende 3,8 uur. Er was 1,1 uur zonneschijn (14%). Het was half bewolkt. De gemiddelde windsnelheid was 3 Bft (matige wind) en kwam overheersend uit het zuiden. Bron: KNMI
5 januari » Tijdens een sportgala in Ahoy' Rotterdam kiest de vaderlandse sportpers zwemster Conny van Bentum en atleet Rob Druppers tot respectievelijk sportvrouw en sportman van het jaar 1983. Sportploeg werd de Nederlandse vrouwenhockeyploeg vanwege de wereldtitel behaald in Kuala Lumpur.
10 januari » Na 117 jaar knopen de Verenigde Staten en het Vaticaan weer diplomatieke banden aan.
13 mei » MVV wordt kampioen van de eerste divisie door een gelijkspel bij Cambuur. De club promoveert samen met FC Twente naar de eredivisie.
1 juni » De Nederlandse regering besluit tot plaatsing van 48 kruisraketten, tenzij op 1 juni 1985 blijkt dat Rusland zijn arsenaal SS-20 raketten niet heeft uitgebreid (onderdeel van het zg. NAVO-Dubbelbesluit van 12 december 1979).
28 juli » President Ronald Reagan opent in Los Angeles de Olympische Zomerspelen van de XXIIIe Olympiade.
Wilt u bij het overnemen van gegevens uit deze stamboom alstublieft een verwijzing naar de herkomst opnemen: Catherine Spry, "Gall/Genseal Family Tree", database, Genealogie Online (https://www.genealogieonline.nl/spry-family-tree/I169.php : benaderd 14 mei 2025), "Jeremy Garza (1984-1984)".
Kopieerwaarschuwing
Genealogische publicaties zijn auteursrechtelijk beschermd. Alhoewel gegevens veelal uit openbare archieven afkomstig zijn, levert het opzoeken, interpreteren, verzamelen, selecteren en ordenen van die gegevens een uniek werk op. Auteursrechtelijk beschermd werk mag niet zondermeer gekopieerd of herpubliceerd worden.
Houdt u aan de volgende regels
Vraag toestemming voor het overnemen van gegevens of licht de auteur op z'n minst in, de kans is groot dat de auteur toestemming geeft, vaak leidt het contact ook weer tot meer uitwisseling van gegevens.
Gebruik de gegevens pas nadat u deze heeft gecontroleerd, het liefst bij de bron (het archief).
Vermeld van wie u de gegevens heeft overgenomen, idealiter ook zijn/haar originele bron.