De temperatuur op 15 december 1916 lag tussen 0,7 °C en 3,6 °C en was gemiddeld 2,4 °C. Er was 1,0 mm neerslag. De gemiddelde windsnelheid was 3 Bft (matige wind) en kwam overheersend uit het zuid-oosten. Bron: KNMI
Van 29 augustus 1913 tot 9 september 1918 was er in Nederland het kabinet Cort van der Linden met als eerste minister Mr. P.W.A. Cort van der Linden (liberaal).
13 januari » Door een zware storm breekt de Zuiderzeedijk op drie plaatsen door.
15 maart » Amerikaanse troepen vallen Mexico binnen in een poging revolutionair Pancho Villa te pakken te krijgen.
27 juni » Oprichting van de Chileense voetbalclub Club de Deportes Green Cross.
20 augustus » Oprichting van de Chileense voetbalclub Ñublense.
7 oktober » De Provinciale Utrechtse Elektriciteits Maatschappij wordt opgericht.
29 december » Grigori Raspoetin wordt vermoord.
Trouwdag 15 maart 1945
De temperatuur op 15 maart 1945 lag tussen 0.5 °C en 14,2 °C en was gemiddeld 5,9 °C. Er was 0.1 mm neerslag. Er was 8,1 uur zonneschijn (69%). De gemiddelde windsnelheid was 3 Bft (matige wind) en kwam overheersend uit het zuid-westen. Bron: KNMI
Van 27 juli 1941 tot 23 februari 1945 was er in Nederland het kabinet Gerbrandy II met als eerste minister Prof. dr. P.S. Gerbrandy (ARP).
Van 23 februari 1945 tot 24 juni 1945 was er in Nederland het kabinet Gerbrandy III met als eerste minister Prof. dr. P.S. Gerbrandy (ARP).
Van 24 juni 1945 tot 3 juli 1946 was er in Nederland het kabinet Schermerhorn - Drees met als eerste ministers Prof. ir. W. Schermerhorn (VDB) en W. Drees (PvdA).
26 april » Alle Limburgse mijnen worden onder staatsbeheer geplaatst.
7 mei » Schietpartij op de Dam in Amsterdam, waarbij meer dan 30 doden en 120 gewonden vallen.
11 juni » De laatste Duitse troepen op Schiermonnikoog worden afgevoerd.
10 juli » De Nederlandse onderzeeboot O 19 wordt door de bemanning van de Amerikaanse onderzeeboot Cod vernietigd omdat het vastzit op een rif.
17 augustus » Onafhankelijkheid Nederlands-Indië
10 september » Vidkun Quisling wordt ter dood veroordeeld wegens collaboratie met de nazi's.
Dag van overlijden 20 februari 2013
De temperatuur op 20 februari 2013 lag tussen -2.4 °C en 3,0 °C en was gemiddeld -0.3 °C. Er was 5,1 uur zonneschijn (50%). Het was licht bewolkt. De gemiddelde windsnelheid was 3 Bft (matige wind) en kwam overheersend uit het oost-noord-oosten. Bron: KNMI
24 januari » Op een bijzondere ondernemingsraad in Flémalle maakt ArcelorMittal bekend dat het verschillende koude lijnen in de provincie Luik zal sluiten. 1300 mensen zullen daarbij hun baan verliezen.
5 februari » De rooms-katholieke Sint-Clemenskerk in Nes op Ameland wordt door brand verwoest.
15 augustus » Zestien scholen in een arme voorstad van Kaapstad sluiten voor twee dagen hun deuren vanwege het oplaaien van een bendeoorlog. Leraren durven niet meer naar hun werk.
18 augustus » De Sakurajima-vulkaan, in het zuiden van Japan, legt een dikke laag as over de stad Kagoshima.
21 september » Politieagenten in Wit-Rusland mogen niet meer roken in uniform, meldt een woordvoerder van het ministerie van Binnenlandse Zaken.
11 december » De politie in Roemenië vindt in een flat in de stad Sibiu een kunstschat: 22 schilderijen die al ruim tien jaar geleden gestolen waren uit particuliere kapellen in Italië met een totale waarde van zeker 400 miljoen euro.
Wilt u bij het overnemen van gegevens uit deze stamboom alstublieft een verwijzing naar de herkomst opnemen: Sheldon Sickler, "Sickler Family Tree", database, Genealogie Online (https://www.genealogieonline.nl/sickler-family-tree/P2518.php : benaderd 9 mei 2025), "Earl Henry Niemann (1916-2013)".
Kopieerwaarschuwing
Genealogische publicaties zijn auteursrechtelijk beschermd. Alhoewel gegevens veelal uit openbare archieven afkomstig zijn, levert het opzoeken, interpreteren, verzamelen, selecteren en ordenen van die gegevens een uniek werk op. Auteursrechtelijk beschermd werk mag niet zondermeer gekopieerd of herpubliceerd worden.
Houdt u aan de volgende regels
Vraag toestemming voor het overnemen van gegevens of licht de auteur op z'n minst in, de kans is groot dat de auteur toestemming geeft, vaak leidt het contact ook weer tot meer uitwisseling van gegevens.
Gebruik de gegevens pas nadat u deze heeft gecontroleerd, het liefst bij de bron (het archief).
Vermeld van wie u de gegevens heeft overgenomen, idealiter ook zijn/haar originele bron.