De temperatuur op 10 september 1919 lag tussen 8,6 °C en 27,4 °C en was gemiddeld 17,7 °C. Er was 0.1 mm neerslag. Er was 10,2 uur zonneschijn (78%). De gemiddelde windsnelheid was 2 Bft (zwakke wind) en kwam overheersend uit het zuiden. Bron: KNMI
Van 9 september 1918 tot 18 september 1922 was er in Nederland het kabinet Ruys de Beerenbrouck I met als eerste minister Jonkheer mr. Ch.J.M. Ruys de Beerenbrouck (RKSP).
21 januari » Ierse Onafhankelijkheidsverklaring wordt aangenomen door het parlement van de Ierse Republiek.
11 maart » Het Paraguayaans voetbalelftal speelt de eerste interland uit de geschiedenis en verliest thuis met 5-1 van buurland Argentinië.
21 juni » In Scapa Flow wordt de Hochseeflotte tot zinken gebracht. Hierbij vallen de laatste slachtoffers van de Eerste Wereldoorlog.
11 augustus » Friedrich Ebert, de eerste president van de nieuwe Duitse Republiek tekent de grondwet: de Weimarrepubliek is een feit.
6 november » Eerste radio-uitzending in Nederland voor een algemeen publiek verzorgd door radiopionier Hanso Schotanus à Steringa Idzerda
21 december » In Katowice wordt de Poolse voetbalbond (PZPN) opgericht.
Trouwdag 4 juli 1941
De temperatuur op 4 juli 1941 lag tussen 9,4 °C en 21,2 °C en was gemiddeld 15,9 °C. Er was 2,0 mm neerslag gedurende 1,7 uur. Er was 5,5 uur zonneschijn (33%). De gemiddelde windsnelheid was 3 Bft (matige wind) en kwam overheersend uit het noord-noord-westen. Bron: KNMI
13 maart » Vijftien leden van het Geuzenverzet en drie communistische Februaristakers worden op de Waalsdorpervlakte door de nazi's geëxecuteerd.
24 mei » Het Engels oorlogsschip HMS Hood wordt in de jacht op de Bismarck in de Zeeslag in de Straat Denemarken tot zinken gebracht.
22 juni » Nazi-Duitsland begint Operatie Barbarossa, de grootste militaire onderneming in de geschiedenis, tegen de Sovjet-Unie.
1 augustus » Hillegersberg, Overschie en Schiebroek worden bij de gemeente Rotterdam gevoegd.
26 november » Libanon wordt onafhankelijk van Frankrijk.
26 december » Winston Churchill spreekt als eerste Britse premier het Amerikaanse Congres toe.
Dag van overlijden 11 maart 2009
De temperatuur op 11 maart 2009 lag tussen 3,0 °C en 10,0 °C en was gemiddeld 6,7 °C. Er was -0.1 mm neerslag. Er was 6,5 uur zonneschijn (56%). Het was half tot zwaar bewolkt. De gemiddelde windsnelheid was 2 Bft (zwakke wind) en kwam overheersend uit het west-noord-westen. Bron: KNMI
Van donderdag 22 februari 2007 tot donderdag 14 oktober 2010 was er in Nederland het kabinet Balkenende IV met als eerste minister Mr.dr. J.P. Balkenende (CDA).
17 januari » Het Omaans voetbalelftal wint voor de eerste keer in de geschiedenis het regionale toernooi om Golf Cup of Nations.
20 maart » De Afrikaanse Unie schort het lidmaatschap Madagaskar op wegens de machtsgreep van Andry Rajoelina.
23 april » Internationale donoren hebben de regering van Somalië ruim 150 miljoen euro toegezegd om de vrede en stabiliteit in het door burgeroorlogen verscheurde Oost-Afrikaanse land te herstellen.
3 juli » Opening van de 185 miljoen dollar kostende Astana Arena, een voetbalstadion in de Kazachse stad Nur-Sultan (toen Astana).
27 oktober » De Wablieft-prijs gaat naar twee Vlaamse ziekenfondsen omdat zij in de communicatie met hun leden overgestapt zijn van ambtelijke (officiële) taal naar "klare taal".
17 november » De door Somalische piraten gekaapte Spaanse vissersboot Alakrana wordt na ruim zes weken vrijgelaten. Aan boord van de tonijnvisser zijn 36 opvarenden.
Wilt u bij het overnemen van gegevens uit deze stamboom alstublieft een verwijzing naar de herkomst opnemen: Sheldon Sickler, "Sickler Family Tree", database, Genealogie Online (https://www.genealogieonline.nl/sickler-family-tree/P19382.php : benaderd 4 mei 2025), "Frieda Althea Reeder (1919-2009)".
Kopieerwaarschuwing
Genealogische publicaties zijn auteursrechtelijk beschermd. Alhoewel gegevens veelal uit openbare archieven afkomstig zijn, levert het opzoeken, interpreteren, verzamelen, selecteren en ordenen van die gegevens een uniek werk op. Auteursrechtelijk beschermd werk mag niet zondermeer gekopieerd of herpubliceerd worden.
Houdt u aan de volgende regels
Vraag toestemming voor het overnemen van gegevens of licht de auteur op z'n minst in, de kans is groot dat de auteur toestemming geeft, vaak leidt het contact ook weer tot meer uitwisseling van gegevens.
Gebruik de gegevens pas nadat u deze heeft gecontroleerd, het liefst bij de bron (het archief).
Vermeld van wie u de gegevens heeft overgenomen, idealiter ook zijn/haar originele bron.