De temperatuur op 14 november 1916 lag tussen 1,2 °C en 10,9 °C en was gemiddeld 6,9 °C. Er was 0,1 mm neerslag. Er was 0,2 uur zonneschijn (2%). De gemiddelde windsnelheid was 3 Bft (matige wind) en kwam overheersend uit het noord-noord-westen. Bron: KNMI
Van 29 augustus 1913 tot 9 september 1918 was er in Nederland het kabinet Cort van der Linden met als eerste minister Mr. P.W.A. Cort van der Linden (liberaal).
13 januari » Door een zware storm breekt de Zuiderzeedijk op drie plaatsen door.
3 februari » Tristan Tzara publiceert in Zürich zijn Dada-manifest.
15 maart » Amerikaanse troepen vallen Mexico binnen in een poging revolutionair Pancho Villa te pakken te krijgen.
15 maart » De Universiteit van Gent wordt vernederlandst; dit wordt echter na het einde van de Eerste Wereldoorlog weer teruggedraaid.
14 juli » Oprichting van de Chileense voetbalclub CD Ferroviarios de Chile.
19 juli » De Slag bij Fromelles vindt plaats (ook nog op 20 juli). In de Australische geschiedenisboeken staat deze slag vermeld als "de bloedigste 24 uren van Australië". Meer dan 5500 Australiërs komen om in de strijd tegen de Duitsers, die gestationeerd zijn nabij Fromelles.
Trouwdag 10 november 1937
De temperatuur op 10 november 1937 lag tussen 1,8 °C en 8,6 °C en was gemiddeld 4,7 °C. Er was 7,9 mm neerslag gedurende 4,6 uur. Er was 3,0 uur zonneschijn (33%). De gemiddelde windsnelheid was 3 Bft (matige wind) en kwam overheersend uit het west-noord-westen. Bron: KNMI
1 april » Aden wordt een kroonkolonie van het Verenigd Koninkrijk.
21 april » Oprichting van de Chileense voetbalclub Club Deportivo Universidad Católica.
28 mei » Het Britse kabinet van Neville Chamberlain treedt aan.
8 juni » Wereldpremière van de Carmina Burana van Carl Orff in de Alte Oper in Frankfurt am Main.
14 juli » Oprichting Hockeyclub 's-Hertogenbosch.
9 december » De Slag om Nanking begint.
Dag van overlijden 10 september 1996
De temperatuur op 10 september 1996 lag tussen 8,3 °C en 16,6 °C en was gemiddeld 13,2 °C. Er was 0.4 mm neerslag gedurende 1,3 uur. Er was 0.4 uur zonneschijn (3%). Het was half tot zwaar bewolkt. De gemiddelde windsnelheid was 2 Bft (zwakke wind) en kwam overheersend uit het noord-westen. Bron: KNMI
Van maandag 22 augustus 1994 tot maandag 3 augustus 1998 was er in Nederland het kabinet a href="https://nl.wikipedia.org/wiki/Kabinet-Kok_I" class="extern">Kok I met als eerste minister W. Kok (PvdA).
10 februari » Schaakcomputer Deep Blue verslaat de Rus Garri Kasparov voor de eerste keer.
3 mei » Celestine Babayaro van RSC Anderlecht wint de Ebbenhouten Schoen als beste voetballer van Afrikaanse afkomst in de Belgische Jupiler Pro League.
18 mei » Judoka Mark Huizinga wint bij de EK judo in Den Haag de eerste van zijn vijf Europese titels.
19 mei » Vlucht STS-77 (Spaceshuttle Endeavour) wordt gelanceerd.
26 oktober » De Franse wielrenster Jeannie Longo scherpt in Mexico-Stad het werelduurrecord aan tot een afstand van 48,159 kilometer. De oude topprestatie van de Britse Yvonne McGregor stond sinds 17 juni 1995 op 47,411 kilometer.
10 december » Jerry Rawlings roept zichzelf uit tot winnaar van de presidentsverkiezingen in Ghana, twee dagen na de stembusgang in het West-Afrikaanse land.
Wilt u bij het overnemen van gegevens uit deze stamboom alstublieft een verwijzing naar de herkomst opnemen: Sheldon Sickler, "Sickler Family Tree", database, Genealogie Online (https://www.genealogieonline.nl/sickler-family-tree/P19162.php : benaderd 3 mei 2025), "Carl Lemuel Gregory (1916-1996)".
Kopieerwaarschuwing
Genealogische publicaties zijn auteursrechtelijk beschermd. Alhoewel gegevens veelal uit openbare archieven afkomstig zijn, levert het opzoeken, interpreteren, verzamelen, selecteren en ordenen van die gegevens een uniek werk op. Auteursrechtelijk beschermd werk mag niet zondermeer gekopieerd of herpubliceerd worden.
Houdt u aan de volgende regels
Vraag toestemming voor het overnemen van gegevens of licht de auteur op z'n minst in, de kans is groot dat de auteur toestemming geeft, vaak leidt het contact ook weer tot meer uitwisseling van gegevens.
Gebruik de gegevens pas nadat u deze heeft gecontroleerd, het liefst bij de bron (het archief).
Vermeld van wie u de gegevens heeft overgenomen, idealiter ook zijn/haar originele bron.