De temperatuur op 7 juni 1911 lag tussen 11,2 °C en 19,2 °C en was gemiddeld 14,9 °C. Er was 9,1 uur zonneschijn (55%). De gemiddelde windsnelheid was 3 Bft (matige wind) en kwam overheersend uit het noord-noord-oosten. Bron: KNMI
11 maart » Oprichting van de Franse voetbalclub US Concarneau uit de gelijknamige plaats in Bretagne.
17 juni » De Universiteit van IJsland wordt gesticht.
10 juli » Brand in twaalf panden op de Dam te Zaandam, zes doden.
22 augustus » In het Louvre wordt ontdekt dat de Mona Lisa is gestolen.
29 september » Begin van de Italiaans-Turkse Oorlog.
29 oktober » Luxemburg speelt de eerste voetbalinterland uit zijn geschiedenis en verliest met 4-1 van Frankrijk.
Trouwdag 11 februari 1938
De temperatuur op 11 februari 1938 lag tussen 1,7 °C en 6,2 °C en was gemiddeld 3,4 °C. Er was 0.3 mm neerslag gedurende 0.2 uur. Er was 4,5 uur zonneschijn (47%). De gemiddelde windsnelheid was 5 Bft (vrij krachtige wind) en kwam overheersend uit het noord-noord-westen. Bron: KNMI
12 maart » Oostenrijks nazileider Arthur Seyss-Inquart wordt benoemd tot nieuwe kanselier van Oostenrijk. Diens eerste daad is het versturen van een, tevoren opgesteld, telegram waarin hij Duitsland vraagt om het Duitse leger te zenden om vrede en veiligheid te brengen....en om bloedvergieten te voorkomen.
11 juni » België wordt opgeschud door de aardbeving bij Zulzeke met een sterkte van 5,6 op de schaal van Richter.
21 augustus » De Duitse atleet Karl Hein scherpt in Osnabrück het wereldrecord kogelslingeren aan tot 58,24 meter.
28 augustus » Tweede Wereldoorlog - het concentratiekamp Mauthausen wordt geopend.
9 oktober » Demonstratie van de eerste hoogtemeter op basis van radiogolven, in New York.
17 december » Het pas twee jaar oude Centraal Station van Utrecht brandt grotendeels uit.
Dag van overlijden 7 november 1989
De temperatuur op 7 november 1989 lag tussen 2,1 °C en 10,7 °C en was gemiddeld 5,6 °C. Er was 3,8 uur zonneschijn (41%). Het was zwaar bewolkt. De gemiddelde windsnelheid was 2 Bft (zwakke wind) en kwam overheersend uit het zuiden. Bron: KNMI
Van dinsdag 4 november 1986 tot dinsdag 7 november 1989 was er in Nederland het kabinet Lubbers II met als eerste minister Drs. R.F.M. Lubbers (CDA).
Van dinsdag 7 november 1989 tot maandag 22 augustus 1994 was er in Nederland het kabinet Lubbers III met als eerste minister Drs. R.F.M. Lubbers (CDA).
8 januari » Nabij het Britse plaatsje Kegworth stort een Britse Boeing 737 neer op de autoweg M1. 47 mensen komen om bij de crash. Zie British Midland-vlucht 92.
4 februari » In Angola wordt een nieuwe wet van kracht die amnestie verleent aan alle strijders van UNITA, de verzetsbeweging van Jonas Savimbi.
5 februari » De gemeenteraad van Gela op Sicilië besluit in de hele stad tv-camera's te plaatsen in een poging het aantal mafiamoorden in te dammen.
7 november » In Birma worden op 27 mei 1990 algemene verkiezingen gehouden, zo maakt een verkiezingscommissie van de militaire junta bekend.
1 december » Het parlement van de DDR schaft de grondwettelijke regel af die de communistische partij alleenheerschappij geeft in het bestuur. (Egon Krenz, het Politbureau, en het Centraal Comité treden twee dagen later af.)
29 december » Václav Havel wordt president van Tsjecho-Slowakije.
Wilt u bij het overnemen van gegevens uit deze stamboom alstublieft een verwijzing naar de herkomst opnemen: Sheldon Sickler, "Sickler Family Tree", database, Genealogie Online (https://www.genealogieonline.nl/sickler-family-tree/P14603.php : benaderd 3 mei 2025), "George Franklin Proudfoot (1911-1989)".
Kopieerwaarschuwing
Genealogische publicaties zijn auteursrechtelijk beschermd. Alhoewel gegevens veelal uit openbare archieven afkomstig zijn, levert het opzoeken, interpreteren, verzamelen, selecteren en ordenen van die gegevens een uniek werk op. Auteursrechtelijk beschermd werk mag niet zondermeer gekopieerd of herpubliceerd worden.
Houdt u aan de volgende regels
Vraag toestemming voor het overnemen van gegevens of licht de auteur op z'n minst in, de kans is groot dat de auteur toestemming geeft, vaak leidt het contact ook weer tot meer uitwisseling van gegevens.
Gebruik de gegevens pas nadat u deze heeft gecontroleerd, het liefst bij de bron (het archief).
Vermeld van wie u de gegevens heeft overgenomen, idealiter ook zijn/haar originele bron.