De temperatuur op 26 mei 1920 lag tussen 13,3 °C en 24,5 °C en was gemiddeld 17,9 °C. Er was 0.1 mm neerslag. Er was 6,4 uur zonneschijn (40%). De gemiddelde windsnelheid was 2 Bft (zwakke wind) en kwam overheersend uit het west-zuid-westen. Bron: KNMI
Van 9 september 1918 tot 18 september 1922 was er in Nederland het kabinet Ruys de Beerenbrouck I met als eerste minister Jonkheer mr. Ch.J.M. Ruys de Beerenbrouck (RKSP).
4 februari » Duitsland ontruimt het Hultschiner landje
8 augustus » Oprichting van de Slowaakse voetbalclub Spartak Myjava.
15 augustus » Oprichting van de Albanese voetbalclub SK Tirana.
31 augustus » De eerste steen wordt gelegd voor een nieuwe cacao- en chocoladefabriek van Ringers in Alkmaar.
2 december » Armenië staat bij het Verdrag van Alexandropol gebied af aan Turkije.
19 december » Restauratie van koning Constantijn I van Griekenland, na referendum op 5 december.
Trouwdag 26 juni 1941
De temperatuur op 26 juni 1941 lag tussen 16,5 °C en 27,0 °C en was gemiddeld 20,9 °C. Er was 9,7 uur zonneschijn (58%). De gemiddelde windsnelheid was 3 Bft (matige wind) en kwam overheersend uit het westen. Bron: KNMI
4 maart » Groot-Brittannië start in de Tweede Wereldoorlog Operatie Claymore, een invasie van de Noorse eilandengroep Lofoten.
3 april » Hongaarse en Duitse soldaten trekken Joegoslavië binnen.
10 mei » Tweede Wereldoorlog: Staking van meer dan 100.000 arbeiders in Luik, geleid door Julien Lahaut, georganiseerd door het onafhankelijkheidsfront.
1 september » Alle Joden ouder dan 6 jaar moeten in het gehele Duitse Rijk de Jodenster dragen.
8 december » Het Congres van de Verenigde Staten verklaart Japan de oorlog. Alleen de vrouwelijke afgevaardigde Jeannette Rankin stemt tegen. Ook Engeland en Australië verklaren Japan de oorlog.
9 december » Het Verenigd Koninkrijk en het Gemenebest van Naties verklaren de oorlog aan Japan.
Dag van overlijden 14 november 1977
De temperatuur op 14 november 1977 lag tussen 4,7 °C en 11,7 °C en was gemiddeld 8,4 °C. Er was 10,6 mm neerslag gedurende 10,5 uur. Het was vrijwel geheel bewolkt. De gemiddelde windsnelheid was 5 Bft (vrij krachtige wind) en kwam overheersend uit het west-zuid-westen. Bron: KNMI
Van vrijdag 11 mei 1973 tot maandag 19 december 1977 was er in Nederland het kabinet Den Uyl met als eerste minister Drs. J.M. den Uyl (PvdA).
Van maandag 19 december 1977 tot vrijdag 11 september 1981 was er in Nederland het kabinet Van Agt I met als eerste minister Mr. A.A.M. van Agt (CDA/KVP).
15 januari » Op een parkeerplaats van Spånga-Tensta, een voorstad van Stockholm, stort een viermotorig vliegtuig van de Zweedse maatschappij Skyline neer. Bij het ongeluk komen de 19 passagiers en de driekoppige bemanning om het leven.
27 maart » Twee jumbojets botsen in zware mist op elkaar op het vliegveld van Tenerife (Canarische Eilanden). 583 mensen komen om. Zie Vliegtuigramp van Tenerife.
11 juni » De Nederlandse overheid maakt een einde aan de Zuid-Molukse treinkaping bij De Punt en de gijzeling van een lagere school in Bovensmilde. Bij de bestorming van de trein komen twee gegijzelden en zes kapers om.
5 september » De West-Duitse werkgeversvoorzitter Hanns-Martin Schleyer wordt door RAF-sympathisanten ontvoerd.
16 oktober » Opening van de Amsterdamse Metrolijn 53 (Gaasperplaslijn) en Metrolijn 54 (Geinlijn).
14 december » Première van de film Saturday Night Fever.
Wilt u bij het overnemen van gegevens uit deze stamboom alstublieft een verwijzing naar de herkomst opnemen: Pam Schaeffer Massung, "Schaeffer-Massung Family Tree", database, Genealogie Online (https://www.genealogieonline.nl/schaeffer-massung-family-tree/I282201303482.php : benaderd 30 april 2025), "Thomas Bole WOODROW (1920-1977)".
Kopieerwaarschuwing
Genealogische publicaties zijn auteursrechtelijk beschermd. Alhoewel gegevens veelal uit openbare archieven afkomstig zijn, levert het opzoeken, interpreteren, verzamelen, selecteren en ordenen van die gegevens een uniek werk op. Auteursrechtelijk beschermd werk mag niet zondermeer gekopieerd of herpubliceerd worden.
Houdt u aan de volgende regels
Vraag toestemming voor het overnemen van gegevens of licht de auteur op z'n minst in, de kans is groot dat de auteur toestemming geeft, vaak leidt het contact ook weer tot meer uitwisseling van gegevens.
Gebruik de gegevens pas nadat u deze heeft gecontroleerd, het liefst bij de bron (het archief).
Vermeld van wie u de gegevens heeft overgenomen, idealiter ook zijn/haar originele bron.