De temperatuur op 15 december 1930 lag tussen -2,6 °C en 2,4 °C en was gemiddeld -0,3 °C. Er was 0,3 mm neerslag. Er was 1,1 uur zonneschijn (14%). De gemiddelde windsnelheid was 1 Bft (zwakke wind) en kwam overheersend uit het zuid-oosten. Bron: KNMI
Van 10 augustus 1929 tot 26 mei 1933 was er in Nederland het kabinet Ruys de Beerenbrouck III met als eerste minister Jonkheer mr. Ch.J.M. Ruys de Beerenbrouck (RKSP).
24 maart » In Rijnsburg wordt de Nederlandse amateurvoetbalclub Rijnsburgse Boys opgericht.
18 juni » Oprichting van het Nationaal Instituut voor de Radio-omroep (NIR), de Belgische officiële radio.
29 juni » De Z. Robertus Bellarminus, SJ wordt heilig verklaard door Paus Pius XI.
30 juli » Uruguay wint het WK voetbal door in de finale Argentinië te verslaan met 4-2.
13 augustus » Oprichting van het Bisdom Berlijn in Duitsland.
22 december » De Federaasje fan Fryske Studinteferienings wordt opgericht.
Trouwdag 1 februari 1951
De temperatuur op 1 februari 1951 was gemiddeld 1,5 °C. Het was zwaar bewolkt. De gemiddelde windsnelheid was 1 Bft (zwakke wind) en kwam overheersend uit het noorden. Bron: KNMI
Van 7 augustus 1948 tot 15 maart 1951 was er in Nederland het kabinet Drees - Van Schaik met als eerste ministers Dr. W. Drees (PvdA) en Mr. J.R.H. van Schaik (KVP).
Van 15 maart 1951 tot 2 september 1952 was er in Nederland het kabinet Drees I met als eerste minister Dr. W. Drees (PvdA).
11 januari » Oprichting van de Rooms-katholieke Bisschoppelijke Hiërarchie in Zuid-Afrika met vier aartsbisdommen en zestien bisdommen. Tot de kerkprovincies behoren ook Basutoland en Swaziland met elk een bisdom.
8 februari » Verheffing van de Apostolische prefectuur Banka en Billiton in Indonesië tot Apostolisch vicariaat Pangkal-Pinang.
9 februari » Bij een oliebrand in de Koningin Wilhelminahaven te Vlaardingen vindt het zwaarste brandweerongeluk uit de Nederlandse geschiedenis plaats. Vijf brandweerlieden komen om en een brandweerman raakt zwaargewond.
5 april » Julius en Ethel Rosenberg worden ter dood veroordeeld na schuldig bevonden te zijn aan spionage voor de Sovjet-Unie.
18 juli » De Nederlandse wielrenner Wim van Est valt in de Ronde van Frankrijk in de afdaling van de Col d'Aubisque in een ravijn, en moet als leider opgeven.
25 november » In Quito wordt het Estadio Olímpico Atahualpa officieel in gebruik genomen.
Dag van overlijden 22 februari 2016
De temperatuur op 22 februari 2016 lag tussen 4,4 °C en 11,3 °C en was gemiddeld 6,8 °C. Er was 3,5 mm neerslag gedurende 5,8 uur. Het was vrijwel geheel bewolkt. De gemiddelde windsnelheid was 3 Bft (matige wind) en kwam overheersend uit het westen. Bron: KNMI
8 mei » Bij een busongeluk in Afghanistan komen zeker 52 mensen om het leven. Nog eens 73 mensen raken gewond als twee bussen en een tankwagen op elkaar botsen.
9 juli » Anouk Vetter wint voor het eerst de Zevenkamp tijdens de Europese kampioenschappen atletiek 2016 in Amsterdam.
7 augustus » In Afghanistan worden een Amerikaanse en een Australische hoogleraar ontvoerd.
13 augustus » De Amerikaanse zwemmer Michael Phelps wint zijn 23ste olympische gouden medaille. Met de estafetteploeg haalt hij goud op de 4x100 meter wisselslag.
23 oktober » Tientallen regeringsgezinde demonstranten bestormen het parlementsgebouw in Venezuela.
10 december » Juan Manuel Santos krijgt de Nobelprijs voor de Vrede. Zanger Bob Dylan krijgt de Nobelprijs voor Literatuur. De Nederlandse wetenschapper Ben Feringa krijgt de Nobelprijs voor Scheikunde.
Wilt u bij het overnemen van gegevens uit deze stamboom alstublieft een verwijzing naar de herkomst opnemen: Pam Schaeffer Massung, "Schaeffer-Massung Family Tree", database, Genealogie Online (https://www.genealogieonline.nl/schaeffer-massung-family-tree/I282175155929.php : benaderd 30 april 2025), "Margaret Suzanne MOLITORISZ (1930-2016)".
Kopieerwaarschuwing
Genealogische publicaties zijn auteursrechtelijk beschermd. Alhoewel gegevens veelal uit openbare archieven afkomstig zijn, levert het opzoeken, interpreteren, verzamelen, selecteren en ordenen van die gegevens een uniek werk op. Auteursrechtelijk beschermd werk mag niet zondermeer gekopieerd of herpubliceerd worden.
Houdt u aan de volgende regels
Vraag toestemming voor het overnemen van gegevens of licht de auteur op z'n minst in, de kans is groot dat de auteur toestemming geeft, vaak leidt het contact ook weer tot meer uitwisseling van gegevens.
Gebruik de gegevens pas nadat u deze heeft gecontroleerd, het liefst bij de bron (het archief).
Vermeld van wie u de gegevens heeft overgenomen, idealiter ook zijn/haar originele bron.