De temperatuur op 28 november 1925 lag tussen -0,8 °C en 3,4 °C en was gemiddeld 0,4 °C. Er was 5,1 mm neerslag. Er was 0,4 uur zonneschijn (5%). De gemiddelde windsnelheid was 3 Bft (matige wind) en kwam overheersend uit het westen. Bron: KNMI
Van 19 september 1922 tot 4 augustus 1925 was er in Nederland het kabinet Ruys de Beerenbrouck II met als eerste minister Jonkheer mr. Ch.J.M. Ruys de Beerenbrouck (RKSP).
Van 4 augustus 1925 tot 8 maart 1926 was er in Nederland het kabinet Colijn I met als eerste minister Dr. H. Colijn (ARP).
21 maart » Wolfgang Pauli publiceert zijn "uitsluitingsprincipe".
7 juli » Oprichting van de Belgische voetbalclub Koninklijke White Star Club Lauwe.
18 juli » In Duitsland verschijnt Adolf Hitlers boek Mein Kampf.
26 juli » De Belg André Massaux vestigt een nieuw wereldrecord zweefvliegen (duurvlucht) door 10 uur en 41 minuten in de lucht te blijven.
2 augustus » Conrad Hilton opent in Dallas, Texas het eerste Hilton-hotel.
20 september » Oprichting van de Paraguayaanse voetbalclub Independiente Foot-Ball Club.
Trouwdag 6 november 1943
De temperatuur op 6 november 1943 lag tussen -4.1 °C en 6,9 °C en was gemiddeld 1,6 °C. Er was 13,7 mm neerslag gedurende 6,9 uur. Er was 0.6 uur zonneschijn (6%). De gemiddelde windsnelheid was 3 Bft (matige wind) en kwam overheersend uit het zuid-zuid-westen. Bron: KNMI
14 februari » Operatie Brandy - nachtelijke Britse commando-operatie tijdens de Tweede Wereldoorlog op Florø, een havenplaats aan de westkust van Noorwegen.
5 april » Bij een geallieerd bombardement vallen in Mortsel meer dan 900 doden en 1300 gewonden bij de burgerbevolking. De aanval was gericht tegen de ERLA-fabriek maar de bommen vallen meer dan een kilometer daarvandaan.
24 augustus » Einde van de Conferentie van Quebec.
10 september » Duitse troepen bezetten Rome.
11 september » De nazi's beginnen met de vernietiging van de getto's van Minsk en Lida in Wit-Rusland.
18 oktober » De schrijver A.M. de Jong wordt door Nederlandse SS'ers vermoord, een van de zgn. Silbertanne-acties.
Dag van overlijden 20 maart 2002
De temperatuur op 20 maart 2002 lag tussen 8,1 °C en 13,0 °C en was gemiddeld 10,4 °C. Er was 6,8 mm neerslag gedurende 8,0 uur. Er was 2,5 uur zonneschijn (21%). Het was vrijwel geheel bewolkt. De gemiddelde windsnelheid was 3 Bft (matige wind) en kwam overheersend uit het westen. Bron: KNMI
9 februari » Wilbert Pennings verbetert in Siegen het Nederlands indoorrecord hoogspringen met een hoogte van 2,31 meter.
1 mei » Christian Heinzman neemt na één week ontslag als gedelegeerd bestuurder van de NMBS.
14 juli » De Nederlandse wielrenner Karsten Kroon wint de achtste etappe in de Ronde van Frankrijk van St. Martin-de-Landelles naar Plouay.
28 oktober » Tucson, Arizona: Golfoorlogveteraan Robert Flores keert terug naar de verpleegkundeopleiding waar hij nooit zijn diploma haalde als student. Hij schiet drie leraren dood, en daarna zichzelf.
18 november » Wapeninspecteurs van de Verenigde Naties arriveren in Irak onder leiding van Hans Blix.
6 december » Een grote stroomstoring legt in Rotterdam heel het openbare leven stil.
Wilt u bij het overnemen van gegevens uit deze stamboom alstublieft een verwijzing naar de herkomst opnemen: Pam Schaeffer Massung, "Schaeffer-Massung Family Tree", database, Genealogie Online (https://www.genealogieonline.nl/schaeffer-massung-family-tree/I282140725842.php : benaderd 30 april 2025), "Norma Ruth ROSS (1925-2002)".
Kopieerwaarschuwing
Genealogische publicaties zijn auteursrechtelijk beschermd. Alhoewel gegevens veelal uit openbare archieven afkomstig zijn, levert het opzoeken, interpreteren, verzamelen, selecteren en ordenen van die gegevens een uniek werk op. Auteursrechtelijk beschermd werk mag niet zondermeer gekopieerd of herpubliceerd worden.
Houdt u aan de volgende regels
Vraag toestemming voor het overnemen van gegevens of licht de auteur op z'n minst in, de kans is groot dat de auteur toestemming geeft, vaak leidt het contact ook weer tot meer uitwisseling van gegevens.
Gebruik de gegevens pas nadat u deze heeft gecontroleerd, het liefst bij de bron (het archief).
Vermeld van wie u de gegevens heeft overgenomen, idealiter ook zijn/haar originele bron.