De temperatuur op 15 oktober 1951 lag tussen 2,5 °C en 15,0 °C en was gemiddeld 8,0 °C. Er was 8,5 uur zonneschijn (79%). De gemiddelde windsnelheid was 3 Bft (matige wind) en kwam overheersend uit het noord-oosten. Bron: KNMI
Van 7 augustus 1948 tot 15 maart 1951 was er in Nederland het kabinet Drees - Van Schaik met als eerste ministers Dr. W. Drees (PvdA) en Mr. J.R.H. van Schaik (KVP).
Van 15 maart 1951 tot 2 september 1952 was er in Nederland het kabinet Drees I met als eerste minister Dr. W. Drees (PvdA).
29 maart » Ethel en Julius Rosenberg worden in de Verenigde Staten schuldig bevonden aan samenzwering tot het plegen van spionage.
5 april » Julius en Ethel Rosenberg worden ter dood veroordeeld na schuldig bevonden te zijn aan spionage voor de Sovjet-Unie.
18 april » Frankrijk, West-Duitsland, Italië en de Benelux vormen de EGKS of Europese Gemeenschap voor Kolen en Staal (zie ook Europese Unie).
19 mei » Eerste vlucht van de fokker S.14 machtrainer.
26 juli » De staat van oorlog tussen Nederland en Duitsland wordt beëindigd.
8 september » Ondertekening van het Vredesverdrag van San Francisco door Japan en 48 andere landen.
Trouwdag 4 september 1971
De temperatuur op 4 september 1971 lag tussen 7,4 °C en 22,0 °C en was gemiddeld 15,9 °C. Er was 5,9 uur zonneschijn (44%). Het was half bewolkt. De gemiddelde windsnelheid was 2 Bft (zwakke wind) en kwam overheersend uit het west-noord-westen. Bron: KNMI
23 maart » Belgische en Nederlandse boeren protesteren in Brussel gewelddadig tegen het plan-Mansholt.
20 april » Oprichting van de Poolse voetbalclub GKS 71 Tychy.
2 juni » Ajax wint de Europacup I door Panathinaikos in Londen met 2-0 te verslaan.
10 juni » Tijdens een concert van de Britse rockband Jethro Tull in het amfitheater Red Rocks in Colorado breken rellen uit. De politie uit Denver bedwelmt de band en het publiek met traangas.
29 juni » Drie Russische kosmonauten komen om bij terugkeer van hun Sojoez 11 uit de ruimte.
1 juli » De Utrechtse gemeentes Jutphaas en Vreeswijk worden samengevoegd tot de nieuwe gemeente Nieuwegein.
Dag van overlijden 15 mei 2004
De temperatuur op 15 mei 2004 lag tussen 10,4 °C en 20,4 °C en was gemiddeld 15,3 °C. Er was 12,2 uur zonneschijn (78%). Het was half bewolkt. De gemiddelde windsnelheid was 2 Bft (zwakke wind) en kwam overheersend uit het noord-westen. Bron: KNMI
21 maart » De Telegraaf verschijnt voor het eerst ook op zondag.
1 mei » Opening van het Vikingstadion, een voetbalstadion in de Noorse stad Stavanger.
1 juli » Beëdiging van Horst Köhler als negende bondspresident van Duitsland.
4 juli » Griekenland wint het EK voetbal in Portugal door Portugal in Lissabon met 1-0 te verslaan.
13 november » In het Limburgse Helden wordt een moskee in brand gestoken, naar aanleiding van de moord op Theo van Gogh elf dagen eerder.
26 december » Bij een zware zeebeving, gevolgd door tsunami's, komen in Zuidoost-Azië ruim 230.000 mensen om het leven. Landen als Indonesië, Sri Lanka, India en Thailand worden eveneens ernstig getroffen door dit natuurlijke fenomeen dat met een kracht van 9.1 op de schaal van Richter op de kusten vloog.
Wilt u bij het overnemen van gegevens uit deze stamboom alstublieft een verwijzing naar de herkomst opnemen: Pam Schaeffer Massung, "Schaeffer-Massung Family Tree", database, Genealogie Online (https://www.genealogieonline.nl/schaeffer-massung-family-tree/I282087137319.php : benaderd 30 april 2025), "Lloyd David CROWE (1951-2004)".
Kopieerwaarschuwing
Genealogische publicaties zijn auteursrechtelijk beschermd. Alhoewel gegevens veelal uit openbare archieven afkomstig zijn, levert het opzoeken, interpreteren, verzamelen, selecteren en ordenen van die gegevens een uniek werk op. Auteursrechtelijk beschermd werk mag niet zondermeer gekopieerd of herpubliceerd worden.
Houdt u aan de volgende regels
Vraag toestemming voor het overnemen van gegevens of licht de auteur op z'n minst in, de kans is groot dat de auteur toestemming geeft, vaak leidt het contact ook weer tot meer uitwisseling van gegevens.
Gebruik de gegevens pas nadat u deze heeft gecontroleerd, het liefst bij de bron (het archief).
Vermeld van wie u de gegevens heeft overgenomen, idealiter ook zijn/haar originele bron.