De temperatuur op 21 juli 1929 lag tussen 16,4 °C en 28,9 °C en was gemiddeld 22,5 °C. Er was 12,1 uur zonneschijn (75%). De gemiddelde windsnelheid was 3 Bft (matige wind) en kwam overheersend uit het west-zuid-westen. Bron: KNMI
Van 8 maart 1926 tot 10 augustus 1929 was er in Nederland het kabinet De Geer I met als eerste minister Jonkheer mr. D.J. de Geer (CHU).
Van 10 augustus 1929 tot 26 mei 1933 was er in Nederland het kabinet Ruys de Beerenbrouck III met als eerste minister Jonkheer mr. Ch.J.M. Ruys de Beerenbrouck (RKSP).
4 maart » Herbert Hoover wordt beëdigd als 31e president van de Verenigde Staten
1 april » Introductie van de jojo in New York.
11 april » De Statendam III van Holland-Amerika Lijn verlaat Rotterdam voor haar eerste reis naar New York.
29 juni » Ingebruikname van de eerste windtunnel, te Langley Field in Californië.
7 september » Bekrachtiging van het Protocol van Genève (verbod op chemische wapens).
16 december » Paus Pius XI creëert zes nieuwe kardinalen, onder wie de Italiaanse nuntius in Duitsland Eugenio Pacelli, de latere paus Pius XII.
Trouwdag 6 juli 1951
De temperatuur op 6 juli 1951 lag tussen 8,0 °C en 21,0 °C en was gemiddeld 15,9 °C. Er was 3,3 uur zonneschijn (20%). Het was zwaar bewolkt. De gemiddelde windsnelheid was 4 Bft (matige wind) en kwam overheersend uit het west-zuid-westen. Bron: KNMI
Van 7 augustus 1948 tot 15 maart 1951 was er in Nederland het kabinet Drees - Van Schaik met als eerste ministers Dr. W. Drees (PvdA) en Mr. J.R.H. van Schaik (KVP).
Van 15 maart 1951 tot 2 september 1952 was er in Nederland het kabinet Drees I met als eerste minister Dr. W. Drees (PvdA).
8 februari » Verheffing van de Apostolische prefectuur Banka en Billiton in Indonesië tot Apostolisch vicariaat Pangkal-Pinang.
3 maart » In Buenos Aires worden de eerste Pan-Amerikaanse Spelen uit de geschiedenis afgesloten. Gastland Argentinië eindigt als eerste in het medailleklassement, met 68 gouden, 44 zilveren en 38 bronzen medailles.
8 maart » Splitsing van het Apostolisch vicariaat van de Kleine Soenda-eilanden in Indonesië in de Apostolische Vicariaten Endeh, Larantuka en Ruteng.
14 maart » Johan Sauwens, Belgisch politicus
2 juni » Encycliek Evangelii Praecones van Paus Pius XII over het bevorderen van het katholieke missiewerk.
8 september » Ondertekening van het Vredesverdrag van San Francisco door Japan en 48 andere landen.
Dag van overlijden 9 februari 2014
De temperatuur op 9 februari 2014 lag tussen 4,4 °C en 7,6 °C en was gemiddeld 5,9 °C. Er was 1,4 mm neerslag gedurende 2,0 uur. Er was 0.6 uur zonneschijn (6%). Het was half tot zwaar bewolkt. De gemiddelde windsnelheid was 5 Bft (vrij krachtige wind) en kwam overheersend uit het zuid-zuid-westen. Bron: KNMI
30 maart » De Noord-Atlantische Raad benoemt Jens Stoltenberg tot nieuwe secretaris-generaal van de NAVO en opvolger van Anders Rasmussen.
16 april » De VN-Veiligheidsraad biedt bij monde van de Nieuw-Zeelandse oud-voorzitter Colin Keating excuses aan voor de weigering van de raad om te erkennen dat zich in 1994 in Rwanda een volkerenmoord voltrok.
30 juni » Opening van het National Stadium, een multidunctioneel stadion in Kallang, een wijk in de Central Region van Singapore.
15 juli » Het Roemeense Openbaar Ministerie gaat in hoger beroep tegen de laatste vonnissen van de rechtbank in de zaak rond de schilderijenroof uit de Rotterdamse Kunsthal.
3 augustus » KNVB Bekerwinnaar PEC Zwolle verslaat in Amsterdam met 1-0 landskampioen AFC Ajax en wint daardoor voor de eerste keer de Johan Cruijff Schaal.
18 september » Het referendum over de onafhankelijkheid van Schotland wordt gehouden. Een meerderheid van 55% stemde tegen onafhankelijkheid, waardoor Schotland bij het Verenigd Koninkrijk blijft.
Wilt u bij het overnemen van gegevens uit deze stamboom alstublieft een verwijzing naar de herkomst opnemen: Pam Schaeffer Massung, "Schaeffer-Massung Family Tree", database, Genealogie Online (https://www.genealogieonline.nl/schaeffer-massung-family-tree/I282048828207.php : benaderd 30 april 2025), "Gene MAIER (1929-2014)".
Kopieerwaarschuwing
Genealogische publicaties zijn auteursrechtelijk beschermd. Alhoewel gegevens veelal uit openbare archieven afkomstig zijn, levert het opzoeken, interpreteren, verzamelen, selecteren en ordenen van die gegevens een uniek werk op. Auteursrechtelijk beschermd werk mag niet zondermeer gekopieerd of herpubliceerd worden.
Houdt u aan de volgende regels
Vraag toestemming voor het overnemen van gegevens of licht de auteur op z'n minst in, de kans is groot dat de auteur toestemming geeft, vaak leidt het contact ook weer tot meer uitwisseling van gegevens.
Gebruik de gegevens pas nadat u deze heeft gecontroleerd, het liefst bij de bron (het archief).
Vermeld van wie u de gegevens heeft overgenomen, idealiter ook zijn/haar originele bron.