De temperatuur op 2 december 1908 lag tussen 0.5 °C en 5,8 °C en was gemiddeld 2,2 °C. De gemiddelde windsnelheid was 1 Bft (zwakke wind) en kwam overheersend uit het zuid-westen. Bron: KNMI
2 maart » Eerste driechromatische foto's van Gabriel Jonas Lippmann.
8 maart » In New York staken de naaisters voor de achturige werkdag en voor het vrouwenkiesrecht.
21 juni » In Londen demonstreren duizenden vrouwen voor vrouwenkiesrecht.
12 juli » Noorwegen en Zweden spelen beide de allereerste officiële interland uit hun geschiedenis. Het onderlinge vriendschappelijke duel in Göteborg eindigt in een 11-3 overwinning voor Zweden.
25 juli » Oprichting van de Duitse roei-, tennis- en hockeyclub Rüsselsheimer RK uit Rüsselsheim am Main.
7 november » Ernest Rutherford slaagt er voor het eerst in een atoom te isoleren.
Dag van overlijden 12 juni 1959
De temperatuur op 12 juni 1959 lag tussen 2,8 °C en 17,6 °C en was gemiddeld 12,4 °C. Er was 15,6 uur zonneschijn (94%). Het was licht bewolkt. De gemiddelde windsnelheid was 3 Bft (matige wind) en kwam overheersend uit het noord-noord-oosten. Bron: KNMI
Wilt u bij het overnemen van gegevens uit deze stamboom alstublieft een verwijzing naar de herkomst opnemen: June Mcmurphy, "Riches to Rags Family Tree", database, Genealogie Online (https://www.genealogieonline.nl/riches-to-rags-family-tree/P9740.php : benaderd 30 april 2025), "Alonzo R Ward (1879-1959)".
Kopieerwaarschuwing
Genealogische publicaties zijn auteursrechtelijk beschermd. Alhoewel gegevens veelal uit openbare archieven afkomstig zijn, levert het opzoeken, interpreteren, verzamelen, selecteren en ordenen van die gegevens een uniek werk op. Auteursrechtelijk beschermd werk mag niet zondermeer gekopieerd of herpubliceerd worden.
Houdt u aan de volgende regels
Vraag toestemming voor het overnemen van gegevens of licht de auteur op z'n minst in, de kans is groot dat de auteur toestemming geeft, vaak leidt het contact ook weer tot meer uitwisseling van gegevens.
Gebruik de gegevens pas nadat u deze heeft gecontroleerd, het liefst bij de bron (het archief).
Vermeld van wie u de gegevens heeft overgenomen, idealiter ook zijn/haar originele bron.