Pranger Website » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 31 - 40 van 156:

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Martinus Miedema (geboren in 1843), een kind van Harmen Minnes Miedema en Trijntje Jans Ryzema, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Levenloos kind (overleden in 1843), een kind van Folkert Piebes Folkertsma en Pietje Andries Klaver, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Teunis Andringa (geboren in 1845), een kind van Nammen Johannes Andringa en Adriaantje (Adrijaantje) (Ariaantje) (Adraantje) Theunis (Teunis) Kamminga, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Eeltje Folkertsma (geboren in 1845), een kind van Klaas Eeltjes Folkertsma en Sjoukje Eint(es) Kuipers, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Pietje Andringa (geboren in 1846), een kind van Nammen Johannes Andringa en Adriaantje (Adrijaantje) (Ariaantje) (Adraantje) Theunis (Teunis) Kamminga, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Harmen Miedema (geboren in 1846), een kind van Harmen Minnes Miedema en Trijntje Jans Ryzema, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Piebe Folkertsma (geboren in 1846), een kind van Folkert Piebes Folkertsma en Pietje Andries Klaver, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Maaike Klazes van der Geest (overleden in 1847), een kind van Klaas Nammens en Maaike Hendriks, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Maaike Klazes

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Nammen Andringa (geboren in 1848), een kind van Nammen Johannes Andringa en Adriaantje (Adrijaantje) (Ariaantje) (Adraantje) Theunis (Teunis) Kamminga, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Doeke Johannes Folkertsma (overleden in 1849), een kind van Johannes Piebes en Symke Eeltjes, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.