De temperatuur op 2 april 1929 lag tussen 2,1 °C en 9,2 °C en was gemiddeld 4,4 °C. Er was 0.9 mm neerslag. Er was 1,3 uur zonneschijn (10%). De gemiddelde windsnelheid was 5 Bft (vrij krachtige wind) en kwam overheersend uit het noord-westen. Bron: KNMI
Van 8 maart 1926 tot 10 augustus 1929 was er in Nederland het kabinet De Geer I met als eerste minister Jonkheer mr. D.J. de Geer (CHU).
Van 10 augustus 1929 tot 26 mei 1933 was er in Nederland het kabinet Ruys de Beerenbrouck III met als eerste minister Jonkheer mr. Ch.J.M. Ruys de Beerenbrouck (RKSP).
10 januari » Publicatie van de eerste strip van Kuifje.
11 februari » Mussolini en Paus Pius XI sluiten het Verdrag van Lateranen waarbij het Vaticaan als autonome staat wordt erkend.
4 maart » Herbert Hoover wordt beëdigd als 31e president van de Verenigde Staten
29 juni » Ingebruikname van de eerste windtunnel, te Langley Field in Californië.
23 juli » Inwijding van de Christus Koning-kathedraal in Reykjavik door kardinaal Willem Marinus van Rossum, prefect van de Propaganda Fide.
28 oktober » Oprichting van de Uruguayaanse voetbalclub Club Sportivo Cerrito.
Trouwdag 24 februari 1968
De temperatuur op 24 februari 1968 lag tussen -2.7 °C en -0.1 °C en was gemiddeld -1 °C. Het was zwaar bewolkt. De gemiddelde windsnelheid was 3 Bft (matige wind) en kwam overheersend uit het noord-oosten. Bron: KNMI
9 februari » De eerste Rotterdamse metrolijn en tevens kleinste ter wereld wordt geopend door prinses Beatrix samen met haar echtgenoot.
2 maart » De staat Florida in de Verenigde Staten wordt een zelfstandige rooms-katholieke kerkprovincie met het Aartsbisdom Miami, het Bisdom Saint Augustine en de nieuwe bisdommen Orlando en Saint Petersburg.
27 april » Oprichting van de Politieke Partij Radikalen, kortweg PPR genoemd.
10 juni » Gastland Italië wint het EK voetbal door Joegoslavië in de (replay van de) finale met 2-0 te verslaan.
17 juli » In Londen gaat de Beatles-tekenfilm Yellow Submarine in première.
21 september » Harry Steevens wint de derde editie van Nederlands enige wielerklassieker, de Amstel Gold Race.
Dag van overlijden 3 april 2002
De temperatuur op 3 april 2002 lag tussen 10,1 °C en 19,4 °C en was gemiddeld 14,7 °C. Er was 12,2 uur zonneschijn (93%). Het was half bewolkt. De gemiddelde windsnelheid was 4 Bft (matige wind) en kwam overheersend uit het oosten. Bron: KNMI
17 januari » Grote delen van de Zaïrese stad Goma worden in de as gelegd door een uitbarsting van de vulkaan Nyiragongo. Hierbij komen zeker 45 mensen om het leven en worden 14.000 huizen verwoest.
19 februari » NASA's Mars Odyssey begint met het in kaart brengen van de bodem van Mars met een warmtestraling metend systeem.
31 maart » Na een grote aardbeving in de Taiwanese hoofdstad Taipei storten twee hijskranen van de 56ste verdieping van de Taipei 101 naar beneden. Vijf mensen komen om het leven.
15 juli » De zogenoemde "Amerikaanse Taliban" John Walker Lindh pleit schuld aan het helpen van de vijand en bezit van explosieven. Hij wordt veroordeeld tot twintig jaar gevangenisstraf.
12 oktober » Het Sloveens voetbalelftal lijdt de grootste nederlaag uit zijn geschiedenis. In Parijs verliest de ploeg met 5-0 van Frankrijk.
7 november » Iran verbiedt het adverteren van Amerikaanse producten.
Wilt u bij het overnemen van gegevens uit deze stamboom alstublieft een verwijzing naar de herkomst opnemen: Shane Kidson, "Poole Ancestor Tree", database, Genealogie Online (https://www.genealogieonline.nl/poole-ancestor-tree/I312553314508.php : benaderd 3 mei 2025), "Miguel Andonie (1929-2002)".
Kopieerwaarschuwing
Genealogische publicaties zijn auteursrechtelijk beschermd. Alhoewel gegevens veelal uit openbare archieven afkomstig zijn, levert het opzoeken, interpreteren, verzamelen, selecteren en ordenen van die gegevens een uniek werk op. Auteursrechtelijk beschermd werk mag niet zondermeer gekopieerd of herpubliceerd worden.
Houdt u aan de volgende regels
Vraag toestemming voor het overnemen van gegevens of licht de auteur op z'n minst in, de kans is groot dat de auteur toestemming geeft, vaak leidt het contact ook weer tot meer uitwisseling van gegevens.
Gebruik de gegevens pas nadat u deze heeft gecontroleerd, het liefst bij de bron (het archief).
Vermeld van wie u de gegevens heeft overgenomen, idealiter ook zijn/haar originele bron.