Parenteel van Tuijl omgeving Amerongen » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 31 - 40 van 47:

Matje Visser is overleden op 3 november 1918 te De Bilt. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » De Bilt » Burgerlijke Stand Overlijden De Bilt.

Bekijk suggestie

Chrisje van Dam is overleden op 25 mei 1921 te Loenen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Loenen » Burgerlijke Stand Overlijden Loenen.

Bekijk suggestie

Leendert Verschuure en Betje Melissen zijn getrouwd op 4 januari 1924 in De Bilt. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » De Bilt » Burgerlijke Stand Huwelijken De Bilt.

Bekijk suggestie

Klaas Lith en Gijsbertha Korver zijn getrouwd op 29 december 1927 in Loenen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Loenen » Burgerlijke Stand Huwelijken Loenen.

Bekijk suggestie

Adrianus Melissen en Aaltje Klok zijn getrouwd op 27 januari 1928 in De Bilt. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » De Bilt » Burgerlijke Stand Huwelijken De Bilt.

Bekijk suggestie

Carolina Wilhelmina Cornelia de Bruijn is overleden op 16 maart 1928 te De Bilt. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » De Bilt » Burgerlijke Stand Overlijden De Bilt.

Bekijk suggestie

Adrianus Kraai is overleden op 6 augustus 1930 te De Bilt. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » De Bilt » Burgerlijke Stand Overlijden De Bilt.

Bekijk suggestie

Christiaan Stooker is overleden op 13 december 1931 te De Bilt. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » De Bilt » Burgerlijke Stand Overlijden De Bilt.

Bekijk suggestie

Jaantje Maria van Duuren is overleden op 20 augustus 1940 te De Bilt. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » De Bilt » Burgerlijke Stand Overlijden De Bilt.

Bekijk suggestie

Jacob Melissen is overleden op 5 januari 1942 te De Bilt. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » De Bilt » Burgerlijke Stand Overlijden De Bilt.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.