Parenteel Van der Woort

De publicatie Parenteel Van der Woort is opgesteld door Joop van der Woerd (neem contact op) en bestaat uit 99 personen. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op donderdag 28 december 2017.


Een zoon van Lourens, Guilhelmus/Guilliam of Willem Van der WOORT woonde en werkte als speldemaker in Leiden. Willem is getrouwd in Leiden met Cornelia WENSVEEN. Bij de ondertrouw R.K. in Bleyswijck is de achternaam van Willem geschreven als \"Van der WOERD\"! Na het huwelijk is het echtpaar gevestigd in Voorschoten. Later is het gezin (4 zonen) verhuist naar WIJK aan ZEE. Door \"verschrijving\" is Van der WOORT verandert in Van der WOERT, een kleine familie die circa 1800 is uitgestorven.

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen
Vandaag in het verleden


Andere publicaties van Joop van der Woerd


Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!