Stamboom Keur » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 20 van 233:

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Catharina Weber (1855-1927) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Catharina Weber.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Sijtje Kerkman (1855-1929) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Sijtje Kerkman.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Pietje Slagveld (1855-1934) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Pietje Slagveld.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Sijtje Kerkman (1855-????) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Sijtje Kerkman.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Willem Visser (1856-1937) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Willem Visser.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Grietje Paap (1856-1938) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Grietje Paap.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Jannigje Krouwel (1856-1939) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Jannigje Krouwel.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Cornelis Keur (1857-1919) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Cornelis Keur.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Antje Koning (1857-1931) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Antje Koning.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Jan Keur (1857-1943) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Jan Keur.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.