Van donderdag 22 februari 2007 tot donderdag 14 oktober 2010 was er in Nederland het kabinet Balkenende IV met als eerste minister Mr.dr. J.P. Balkenende (CDA).
Van donderdag 14 oktober 2010 tot maandag 5 november 2012 was er in Nederland het kabinet Rutte I met als eerste minister Mark Rutte (VVD).
Nederland had zo'n 16,5 miljoen inwoners.
10 april » Vliegramp bij Smolensk, waarbij onder meer de president van Polen en zijn vrouw omkomen.
2 mei » FC Twente wordt voor de eerste keer in de geschiedenis kampioen van de Nederlandse Eredivisie door met 0-2 te winnen bij NAC Breda.
12 mei » Afriqiyah Airways-vlucht 771 stort neer in de Libische hoofdstad Tripoli. Het toestel afkomstig uit Zuid-Afrika had 104 mensen aan boord. 103 mensen komen om. Eén Nederlandse jongen van 9 jaar overleeft de crash.
12 augustus » Desi Bouterse wordt geïnaugureerd als president van Suriname.
14 oktober » De Voedsel- en Landbouworganisatie van de Verenigde Naties verklaart de runderpest uitgeroeid. Dit is het tweede virus in de geschiedenis, na de pokken, dat door de mens uitgeroeid is.
14 december » Oud-international Gary Speed wordt aangesteld als bondscoach van de nationale voetbalploeg van Wales. Hij volgt John Toshack op.
Weer 11 februari 2010
De temperatuur op 11 februari 2010 lag tussen -5,3 °C en -0,8 °C en was gemiddeld -2,5 °C. Er was -0,1 mm neerslag. Er was 5,6 uur zonneschijn (58%). Het was half bewolkt. De gemiddelde windsnelheid was 3 Bft (matige wind) en kwam overheersend uit het noord-noord-oosten.
Genealogische publicaties zijn auteursrechtelijk beschermd. Alhoewel gegevens veelal uit openbare archieven afkomstig zijn, levert het opzoeken, interpreteren, verzamelen, selecteren en ordenen van die gegevens een uniek werk op. Auteursrechtelijk beschermd werk mag niet zondermeer gekopieerd of herpubliceerd worden.
Houdt u aan de volgende regels
Vraag toestemming voor het overnemen van gegevens of licht de auteur op z'n minst in, de kans is groot dat de auteur toestemming geeft, vaak leidt het contact ook weer tot meer uitwisseling van gegevens.
Gebruik de gegevens pas nadat u deze heeft gecontroleerd, het liefst bij de bron (het archief).
Vermeld van wie u de gegevens heeft overgenomen, idealiter ook zijn/haar originele bron.