Van dinsdag 7 november 1989 tot maandag 22 augustus 1994 was er in Nederland het kabinet Lubbers III met als eerste minister Drs. R.F.M. Lubbers (CDA).
Van maandag 22 augustus 1994 tot maandag 3 augustus 1998 was er in Nederland het kabinet a href="https://nl.wikipedia.org/wiki/Kabinet-Kok_I" class="extern">Kok I met als eerste minister W. Kok (PvdA).
Nederland had zo'n 15,3 miljoen inwoners.
25 juni » Jacques Santer wordt de opvolger van Jacques Delors als voorzitter van de Europese Commissie.
15 juli » Marxistische guerrillastrijders doden ten minste 24 Colombiaanse soldaten bij een olie-installatie in Orito. Bij de aanval komen ook achttien guerrillastrijders om het leven.
18 juli » Het RPF-rebellenleger verovert Gisenyi, het laatste bastion van de Rwandese regering, waarna zij de overwinning opeisen.
8 augustus » Oprichting van de Chileense voetbalclub Club Deportivo Universidad de Concepción.
21 augustus » Bij het neerstorten van een Marokkaans passagiersvliegtuig komen alle 44 inzittenden, onder wie 16 buitenlanders, om het leven. Het toestel verongelukt tien minuten na het opstijgen in de buurt van de stad Agadir.
5 september » Rusland brengt zijn troepen in de noordelijke Kaukasus in de hoogste staat van paraatheid in verband met de hoog opgelaaide strijd in Tsjetsjenië.
Weer 17 juli 1994
De temperatuur op 17 juli 1994 lag tussen 14,3 °C en 24,9 °C en was gemiddeld 19,1 °C. Er was 11,0 uur zonneschijn (68%). Het was half bewolkt. De gemiddelde windsnelheid was 3 Bft (matige wind) en kwam overheersend uit het noord-oosten.
Genealogische publicaties zijn auteursrechtelijk beschermd. Alhoewel gegevens veelal uit openbare archieven afkomstig zijn, levert het opzoeken, interpreteren, verzamelen, selecteren en ordenen van die gegevens een uniek werk op. Auteursrechtelijk beschermd werk mag niet zondermeer gekopieerd of herpubliceerd worden.
Houdt u aan de volgende regels
Vraag toestemming voor het overnemen van gegevens of licht de auteur op z'n minst in, de kans is groot dat de auteur toestemming geeft, vaak leidt het contact ook weer tot meer uitwisseling van gegevens.
Gebruik de gegevens pas nadat u deze heeft gecontroleerd, het liefst bij de bron (het archief).
Vermeld van wie u de gegevens heeft overgenomen, idealiter ook zijn/haar originele bron.