Noblesse Européenne - European Nobility » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 21 - 30 van 63:

"Sophia Adriana" Johanna Louisa Taets van Amerongen is geboren op 18 november 1874 te Baarn. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Baarn » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Ernst Louis van Hardenbroek is overleden op 23 april 1877 te Leusden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Leusden » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Herman Adriaan van den Wall Bake is geboren op 29 mei 1878 te Amersfoort. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Amersfoort » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Jan Karel Hendrik de Beaufort is geboren op 8 oktober 1879 te Woudenberg. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Woudenberg » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Emilie Cateau Calkoen is geboren op 26 september 1880 te Amersfoort. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Amersfoort » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Willem Joannes Petrus van den Bosch en Anna Elisabeth Rijnarda van Hardenbroek zijn getrouwd op 9 december 1880 in Amersfoort. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Amersfoort » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

"Gabriëlle" Jeannette Josine Godin de Pesters is geboren op 12 april 1881 te Amersfoort. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Amersfoort » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Maurits Hubert de Beaufort is geboren op 29 juli 1882 te Woudenberg. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Woudenberg » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Maria Elisabeth Wakker is overleden op 21 januari 1884 te Woudenberg. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Woudenberg » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Cornelia Maria de Beaufort is geboren op 9 mei 1884 te Woudenberg. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Woudenberg » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.