Nieuws » Begraafplaatsinformatie op basis van uw genealogische gegevens

Het project Online Begraafplaatsen stelt begraafplaatsinformatie ter beschikking voor enerzijds de genealogisch onderzoeker en anderzijds de geïnteresseerde familieleden. Op deze gratis site worden de door vrijwilligers aangeleverde gegevens en foto's op een objectieve wijze weergegeven met inachtneming van de gevoelens van de nabestaanden. Een rijke bron van informatie waaronder 500 duizend persoonsgegevens en 360 duizend foto's van grafzerken waar Genealogie Online graag mee samenwerkt!

De Scans zoeken service van Genealogie Online geeft op basis van ge-uploade en gepubliceerde gegevens (GEDCOM) specifieke suggesties per persoon over mogelijke online scans bij archieven. Door de samenwerking met Online Begraafplaatsen worden nu ook verwijzingen naar begraafplaatsinformatie op basis van de gepubliceerde gegevens verstrekt. Voor nieuwe publicaties wordt automatisch het totale aanbod van Online Begraafplaatsen en andere archieven meegenomen in de analyse. Alle 4,7 duizend publicaties die reeds op Genealogie Online staan, zijn automatisch opnieuw geanalyseerd. De suggesties zijn bereikbaar via het Scans zoeken logo (hier links afgebeeld) dat zichtbaar is op de startpagina van elke publicatie en bij pagina's van personen waar een suggestie is. Wilt u meer weten over de Scans zoeken service bekijk dan de korte video uitleg.

Scans zoeken is een service van Genealogie Online die u met een Probeer abonnement vrijblijvend kunt uitproberen. Wilt u suggesties krijgen over de locaties van online scans van gebeurtenissen op basis van uw genealogische gegevens? In vier eenvoudige stappen kunt ook u uw genealogische gegevens en afbeeldingen op Internet plaatsen en profiteren van de vele mogelijkheden van Genealogie Online.

Creative Commons Licence 30 oktober 2011 | permanente link naar dit bericht


Ander nieuws


Meld u aan voor de maandelijkse nieuwsbrief zodat u niets mist!Genealogie nieuwsUw genealogische gegevens en afbeeldingen ook op deze site?

De gemiddelde genealoog verzamelt heel wat gegevens, veelal gestructureerd in een database, spreadsheet of tekstverwerker. De stap om te publiceren - op papier of Internet - is wellicht (nog) een brug te ver. Om deze waardevolle genealogische gegevens toch te delen biedt Genealogie Online u een helpende hand.

In vier eenvoudige stappen kunt u uw genealogisch data eenvoudig Genealogie Online plaatsen. De gegevens zijn en blijven van u, de gegevens worden dan ook geplaatst onder bronvermelding.