genealogieonline

Nieuws » Genealogie Online wordt een partner van Patronomia voor het creëren en on-demand afdrukken van familiegeschiedenisboeken

Patronomia en Genealogie Online hebben vandaag hun partnerschap aangekondigd en bieden nu een innovatieve service voor het maken en on-demand afdrukken van familiegeschiedenisboeken.

Deze dienst wordt van 24 tot 26 oktober gepresenteerd in Londen op de internationale genealogische conferentie RootsTech, waar zowel Patronomia als Genealogie Online een beursstand hebben. Genealogie Online wordt hiermee de derde partner van Patronomia, na FamilySearch en Geneanet.

Iedereen die zijn of haar voorouders heeft onderzocht, kan zowel tekst als foto's combineren in een gemakkelijk te lezen boek en het in meerdere exemplaren laten afdrukken om ze aan familieleden te geven. Familiegeschiedenissen worden automatisch geschreven in één van de ondersteunde talen en stambomen zijn duidelijk ingedeeld.

Dankzij deze nieuwe applicatie kan iedereen in enkele minuten een gepersonaliseerd boek maken van de geschiedenis van elk gezin in verschillende talen: vanaf nu in het Frans, Engels, Nederlands, Spaans en Italiaans, en later in het Fins, Duits, Noors, Portugees en Zweeds.

De technologie die Patronomia gebruikt, maakt het mogelijk om het hele schrijven van het boek te automatiseren en dus lage prijzen te garanderen. De gebruiker kan op het scherm door zijn boek bladeren en zo veel tests en wijzigingen uitvoeren als nodig is, voordat hij zijn opdracht 'klaar voor pers' geeft en online betaalt. Boeken worden binnen 3 tot 5 dagen in Frankrijk gedrukt en internationaal verzonden door Jouve Print.

Genealogie Online
Als uw genealogische gegevens al op Genealogie Online staan, logt u in op Genealogie Online en kiest u de optie Een boek maken. Staan uw gegevens nog niet op Genealogie Online? Als u uw gegevens bewaart in een stamboomprogramma dat de mogelijkheid biedt om een GEDCOM-bestand te maken, dan kunt u eenvoudig uw genealogische gegevens op Genealogie Online plaatsen.

Creative Commons Licence 10 oktober 2019 | permanente link naar dit bericht


Ander nieuws


Meld u aan voor de maandelijkse nieuwsbrief zodat u niets mist!Genealogie nieuwsUw genealogische gegevens en afbeeldingen ook op deze site?

De gemiddelde genealoog verzamelt heel wat gegevens, veelal gestructureerd in een database, spreadsheet of tekstverwerker. De stap om te publiceren - op papier of Internet - is wellicht (nog) een brug te ver. Om deze waardevolle genealogische gegevens toch te delen biedt Genealogie Online u een helpende hand.

In vier eenvoudige stappen kunt u uw genealogisch data eenvoudig Genealogie Online plaatsen. De gegevens zijn en blijven van u, de gegevens worden dan ook geplaatst onder bronvermelding.