genealogieonline

Nieuws » Aanbod scans Digitale Stamboom Haarlem uitgebreid

Sinds gisteren biedt het Noord-Hollands Archief via Digitale Stamboom Haarlem ook scans van de akten van overlijden van de stad Haarlem over de periode 1812 tot en met 1832! Een mooie uitbreiding van het aanbod voor stamboomonderzoekers!

De Scans zoeken service van Genealogie Online heeft de bijna 4 duizend publicaties geanalyseerd een geeft nu dan ook suggesties omtrent de scans van genoemde akten van overlijden, net zoals dit ook al voor de Haarlemse huwelijksakten gebeurde. De suggesties zijn bereikbaar via het Scans zoeken logo (rechts afgebeeld) dat zichtbaar is op de startpagina van elke publicatie. Voor nieuwe publicaties wordt automatisch het totale aanbod van Haarlem en andere archieven meegenomen in de analyse. Over de werking van Scans zoeken is een korte video met uitleg beschikbaar.

De Scans zoeken service is een gratis service van Genealogie Online (donaties zijn altijd welkom). Wilt u suggesties krijgen over de locaties van online scans van gebeurtenissen op basis van uw genealogische gegevens? In vier eenvoudige stappen kunt ook u uw genealogische gegevens en afbeeldingen op Internet plaatsen en profiteren van de vele mogelijkheden van Genealogie Online.


Ander nieuws

Bent u de familiearchivaris?

Familie Archivaris

Gebruik het juiste gereedschap!


Genealogie nieuws