Nieuws » Grote uitbreiding bidprentjesverzameling Jan van den Berg

Bidprentjes Hendrica van de Ven (1816-1843)Jan van den Berg verzamelt al een decennium lang bidprentjes. Hij voert ze allemaal in de computer in en van de fraaie exemplaren maakt hij tevens een scan. Deze bidprentjesverzameling Bidprentjes Van den Berg, die gepubliceerd staat op Genealogie Online, geeft informatie over ruim 50 duizend personen. Van ruim 7,5 duizend bidprentjes zijn er ook scans beschikbaar, waarvan zo'n 4,5 duizend stuks ook de beeldzijde is gescand, samen ruim 12 duizend scans online beschikbaar!

Op Genealogie Online staan nu 14 bidprentjesverzamelingen met informatie over ruim 342 duizend bidprentjes. Heeft u ook een grote bidprentjesverzameling, al dan niet met scans, die u graag - gratis - wilt delen? Neem contact op om de mogelijkheden van aanlevering door te spreken!


Creative Commons Licence 29 oktober 2010 | permanente link naar dit bericht


Ander nieuws


Hou me op de hoogte

Meld u aan voor de maandelijkse nieuwsbrief zodat u niets mist!Genealogie nieuwsUw genealogische gegevens en afbeeldingen ook op deze site?

De gemiddelde genealoog verzamelt heel wat gegevens, veelal gestructureerd in een database, spreadsheet of tekstverwerker. De stap om te publiceren - op papier of Internet - is wellicht (nog) een brug te ver. Om deze waardevolle genealogische gegevens toch te delen biedt Genealogie Online u een helpende hand.

In vier eenvoudige stappen kunt u uw genealogisch data eenvoudig Genealogie Online plaatsen. De gegevens zijn en blijven van u, de gegevens worden dan ook geplaatst onder bronvermelding.