Nieuws » Uw genealogische publicatie(s) beheren is nu nog gemakkelijker

Het beheren van uw publicatie op Genealogie Online via de self-service pagina mijn.genealogieonline.nl is geheel vernieuwd. Deze pagina is nu volledig geïntegreerd in de Genealogie Online website, waardoor het beheren van uw genealogische publicatie(s) nu nog gemakkelijker is!

Wanneer u naar de Genealogie Online website gaat ziet u geheel rechtsboven de Aanmelden link. Deze link brengt u, na invoeren van uw e-mail adres en wachtwoord, naar de beveiligde self-service pagina mijn.genealogieonline.nl.

U kunt hier onder andere:

De toegang tot de self-service website mijn.genealogieonline.nl loopt via het Stamboom Forum. Het e-mail adres en wachtwoord zoals u dat bij het Stamboom Forum heeft geregistreerd, kunt u op Genealogie Online gebruiken om in te loggen!

Creative Commons Licence 29 augustus 2011 | permanente link naar dit bericht


Ander nieuws


Meld u aan voor de maandelijkse nieuwsbrief zodat u niets mist!Genealogie nieuwsUw genealogische gegevens en afbeeldingen ook op deze site?

De gemiddelde genealoog verzamelt heel wat gegevens, veelal gestructureerd in een database, spreadsheet of tekstverwerker. De stap om te publiceren - op papier of Internet - is wellicht (nog) een brug te ver. Om deze waardevolle genealogische gegevens toch te delen biedt Genealogie Online u een helpende hand.

In vier eenvoudige stappen kunt u uw genealogisch data eenvoudig Genealogie Online plaatsen. De gegevens zijn en blijven van u, de gegevens worden dan ook geplaatst onder bronvermelding.