genealogieonline

Nieuws » Erfgoed Rijssen-Holten toegevoegd, Digitale Stamboom Delft bijgewerkt

Erfgoed Rijssen-HoltenDe archiefwebsite van oudheidkamer Hoolt'n, oudheidkamer Riessen en gemeente Rijssen-Holten heet Erfgoed Rijssen-Holten. Via deze website worden ook de geboorte-, huwelijks- en overlijdensakten uit de Burgerlijke Stand van Rijssen en Holten aangeboden. Deze bron is doorzoekbaar op naam en gevonden scans kunnen gratis ingezien en gedownload worden.

Scans zoekenDeze mooie bron is nu ook toegevoegd aan de Scans zoeken service van Genealogie Online. Dit betekent dat auteurs die hun genealogische gegevens op Genealogie Online publiceren nu ook suggesties krijgen voor scans als voorouders in Rijssen of Holten zijn geboren, getrouwd of overleden.

Een voorbeeld. In de publicatie Genealogie Buddingh-Krabbenbos door M.S. Buddingh komt een Aaltjen Grooten voor, zij is in Rijssen overleden op 27 september 1848. Via de Scans zoeken service wordt een suggestie gegeven omtrent haar overlijdensakte bij Erfgoed Rijssen-Holten.

Erfgoed DelftDe Digitale Stamboom Delft was al opgenomen in de Scans zoeken service. Sinds kort is de hoeveelheid scans die beschikbaar wordt gesteld uitgebreid. De Scans zoeken service doet nu dan ook gepersonaliseerde suggesties omtrent akten van de Burgerlijke Stand van Delft, Vrijenban, Groeneveld, 't Woudt, Abtsregt, Akkersdijk en Vrouwenregt, Biesland, Nootdorp en Rijswijk.

Genealogie OnlineScans zoeken is een service van Genealogie Online die u met een Probeer abonnement vrijblijvend kunt uitproberen. Wilt u meer weten over de Scans zoeken service bekijk dan de korte video uitleg. Wilt u ook suggesties krijgen over de locaties van online scans op basis van genealogische gebeurtenissen uit uw stamboom? In vier eenvoudige stappen kunt ook u uw genealogische gegevens en afbeeldingen op Internet plaatsen en profiteren van de vele mogelijkheden van Genealogie Online.


Ander nieuws

Bent u de familiearchivaris?

Familie Archivaris

Gebruik het juiste gereedschap!


Genealogie nieuws