genealogieonline

Nieuws » Scans zoeken met nieuwe bronnen, binnenkort Premium

Scans zoekenDe Scans zoeken service is een zeer krachtig hulpmiddel van Genealogie Online die verwijst naar online scans bij archieven en online foto's van grafzerken op basis van uw genealogische gegevens. Scans zoeken helpt u om missende en aanvullende bewijsstukken te vinden, het fundament van uw genealogische onderzoek. De Scans zoeken video uitleg legt uit hoe het werkt.

Premium functie

Vanaf 1 maart zal de Scans zoeken service onderdeel worden van het Premium abonnement.

Heeft u nog geen publicatie op Genealogie Online?
U kunt eenvoudig uw genealogische gegevens en afbeeldingen publiceren op Genealogie Online. In vier eenvoudige stappen staat uw stamboom op Internet. U bent daarmee gelijk - vrijblijvend - een Probeer abonnee.

Heeft u een Probeer abonnement?
Vanaf 1 maart zult u alleen nog maar suggesties zien naar een klein aantal bronnen, waaronder Graftombe en Online Begraafplaatsen. U kunt tot 1 maart nog gebruik maken van de Scans zoeken service, daarna zult u uw Probeer abonnement moeten opwaarderen naar een Premium abonnement om gebruik te kunnen maken van de volledige Scans zoeken service.

Heeft u een Premium abonnement?
Voor u verandert er niets aan de Scans zoeken, behalve dan dat er weer 5 nieuwe nationale en internationale bronnen aan het assortiment zijn toegevoegd!

Nieuw toegevoegde bronnen

Historisch genootschap Oud Soetermeer
De website van Historisch genootschap Oud Soetermeer biedt (in samenwerking met de gemeente Zoetermeer) toegang tot de akten van de Burgerlijke Stand van Zoetermeer en Zegwaart. Een deel van deze scans zijn ook beschikbaar via FamilySearch, echter daar moet digitaal door de register worden gebladerd en de akten bij Oud Soetermeer zijn geïndexeerd op naam. De Scans zoeken service geeft suggesties die u direct leiden naar het juiste zoekresultaat en de juiste akte.

Archives départementales du Nord (FR)

Het archief van het Franse Noorderdepartement biedt toegang tot de gedigitaliseerde scans van parochieregisters en de burgerlijke staat van bijna 800 plaatsen! De Scans zoeken service geeft suggesties die u leiden naar de juiste registers van de juiste jaargang.

Historisch archief van de stad Keulen (DE)
Het digitale historische archief van Keulen biedt toegang tot de ruim 1,5 miljoen scans van het Personenstandsregister en het Zivilstandsregister van Keulen en de vele stadsdelen zoals Deutz, Rondorf, Ehrenfeld, Nippes, Worringen en Kalk. De Scans zoeken service geeft suggesties die u leiden naar de juiste registers van de juiste jaargang. Let wel op, er kunnen van een jaargang meerdere banden beschikbaar zijn, die in het linker menu van de Duitstalige website in een boomstructuur staan vermeld.

Wilt u meer informatie over het Premium abonnement? U vindt het op de Abonnementen pagina.


Ander nieuws

Bent u de familiearchivaris?

Familie Archivaris

Gebruik het juiste gereedschap!


Genealogie nieuws