genealogieonline

Nieuws » Mooie foto's en scans op Genealogie Online

Vernieuwde weergave afbeeldingen

De presentatie van de afbeeldingen op Genealogie Online is vernieuwd, zodat de afbeeldingen nog beter tot hun recht komen en nog beter op tablets en smartphones zijn te bekijken!

De afbeeldingen zoals foto's en scans van akten worden op de persoonspagina nu groter weergegeven. Als er op een afbeelding geklikt wordt dan opent de grotere weergave van de afbeelding. Deze weergave biedt de mogelijkheid om in- en uit te zoomen en te navigeren naar de volgende en vorige afbeelding.

Op een tablet werkt dit heel eenvoudig, u veegt de afbeelding opzij om de volgende afbeelding te laden en door twee vingers uit elkaar te bewegen kunt u de afbeelding vergroten.

Bekijk bijvoorbeeld de pagina over Hendrik van Essen in de publicatie Genealogie Van Bommel-Van Essen van J.L. van Bommel. Scroll naar de afbeeldingen en klik op een afbeelding om de vernieuwde weergave van afbeeldingen te ervaren!


Meer informatie


Extra bron voor Scans zoeken

Regionaal Historisch Centrum Vecht en Venen Regionaal Historisch Centrum Vecht en Venen biedt via haar website scans aan van de akten van de burgerlijke stand van onder andere Achttienhoven, De Bilt, De Bilt, Kockengen, Loenersloot, Nigtevecht, Nigtevecht, Oudhuizen en Vinkeveen. Genealogie Online heeft deze mooie bron opgenomen in de Scans zoeken service!

Dit betekent dat als er in uw publicatie personen voorkomen die in de genoemde plaatsen zijn geboren, getrouwd of overleden u een suggestie krijgt omtrent de locatie van scans van die gebeurtenis op de website van het RHC Vecht en Venen.

Het kan zijn dat er binnen uw publicatie nog geen suggesties zijn gevonden. In dat geval is het het beste om een bijgewerkt GEDCOM bestand te uploaden via https://www.genealogieonline.nl/mijn/. Bij het bijwerken van de publicatie worden namenlijk alle bronnen weer gecontroleerd voor suggesties bij personen in uw publicatie.


Ander nieuws

Bent u de familiearchivaris?

Familie Archivaris

Gebruik het juiste gereedschap!


Genealogie nieuws