Nicky's familieberichten » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 20 van 743:

ANNA VAN GORP is overleden op 18 april 1812 te Reusel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Reusel » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Anna Van Gorp is overleden op 18 april 1812 te Reusel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Reusel » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

PETRUS MARTINUS VOSTERS is geboren op 23 april 1812 te Reusel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Reusel » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Petrus Martinus Vosters is geboren op 23 april 1812 te Reusel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Reusel » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

ARNOUD MOONEN en JOANNA VOSTERS zijn getrouwd op 30 juli 1812 in Reusel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Reusel » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Arnoud Moonen en Joanna Vosters zijn getrouwd op 30 juli 1812 in Reusel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Reusel » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

ANNA CATHERINA VAN ISHOVEN is overleden op 8 augustus 1812 te Deurne. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Deurne » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Guilielmus Vosters is overleden op 13 oktober 1812 te Reusel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Reusel » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

GUILIELMUS VOSTERS is overleden op 13 oktober 1812 te Reusel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Reusel » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

HELENA VAN DE PUT is overleden op 16 december 1812 te Reusel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Reusel » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.