Mulder-Lightcap-tree » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 17 van 17:

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Krijn van Kampen (overleden in 1854), een kind van Egbert Krijns Kampen en Geertje Klaassens, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jantje Mulder (overleden in 1855), een kind van Hindrik Jans Mulder en Trijntje (Catrina?) Jans Wolters, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Hindriktje Ungersma (geboren in 1867), een kind van Hindrik Ungersma en Pieterke Mulder, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Hindriktje Ungersma (overleden in 1867), een kind van Hindrik Ungersma en Pieterke Mulder, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Hendrik Ungersma (geboren in 1868), een kind van Hindrik Ungersma en Pieterke Mulder, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Klaas Post (overleden in 1897), een kind van Klaas Berends Post en Freke Klaasens, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Berendje Klasens Post (overleden in 1902), een kind van Klaas Berends Post en Freke Klaasens, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.