Lichtenberg uit de Barchemse Enk » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 20 van 64:

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Hendrikus Braakhekke (1870-1951) op de website Graftombe die mogelijkerwijs betrekking heeft op Hendrikus Braakhekke.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Hendrik Sligman (1871-1950) op de website Graftombe die mogelijkerwijs betrekking heeft op Hendrik Sligman.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Hendrik Bargeman (1872-1920) op de website Graftombe die mogelijkerwijs betrekking heeft op Hendrik Bargeman.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Jenneken Schut (1872-1946) op de website Graftombe die mogelijkerwijs betrekking heeft op Jenneken Schut.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Gerritdina Sligman (1875-1939) op de website Graftombe die mogelijkerwijs betrekking heeft op Gerritdina Sligman.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Willem Jan Onijs (1875-1953) op de website Graftombe die mogelijkerwijs betrekking heeft op Willem Jan Onijs.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Jenneken Sligman (1876-1944) op de website Graftombe die mogelijkerwijs betrekking heeft op Jenneken Sligman.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Peter Sligman (1876-1963) op de website Graftombe die mogelijkerwijs betrekking heeft op Peter Sligman.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Barend Wiekart (1877-1968) op de website Graftombe die mogelijkerwijs betrekking heeft op Barend Wiekart.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Barend Wiekart (1877-????) op de website Graftombe die mogelijkerwijs betrekking heeft op Barend Wiekart.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.