Kwartierstaat Wilkens » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 81 - 89 van 89:

Aaltje Zwart is overleden op 3 mei 1912 te Baflo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Baflo » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Hendrik Mihl en Aaltje Posthumus zijn getrouwd op 27 december 1918 in Baflo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Baflo » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Jantje Wiersum is overleden op 14 juni 1923 te Baflo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Baflo » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Harmannus Wilkens is overleden op 13 augustus 1925 te Baflo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Baflo » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Frouwke Poel is overleden op 18 juli 1931 te Baflo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Baflo » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Arend Mihl is overleden op 28 december 1934 te Baflo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Baflo » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Johannes Franciscus Frederikus Vestering en Jantje Pieternella de Boer zijn getrouwd op 10 augustus 1939 in Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Ulfert Wilkens is overleden op 26 april 1949 te Baflo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Baflo » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Trijntje Achterhof is overleden op 20 juni 1959 te Baflo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Baflo » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.