Kwartierstaat Willem Ivo Adrianus van der Vorst » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 14.251 - 14.259 van 14.259:

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Geertje Sas (overleden in 1960), een kind van Evert Sas en Jantje Mossing Holsteijn, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Marijtje Sas

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Rika Sas (overleden in 1960), een kind van Evert Sas en Jantje Mossing Holsteijn, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Marijtje Sas

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Cornelis Schot (overleden in 1960), een kind van Dirk Schot en Neeltje Swart, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Dirk Schot

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Maartje Muntjewerf (overleden in 1960), een kind van Pieter Muntjewerf en Maartje Snijder, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Nicolaas Tromp (overleden in 1960), een kind van Pieter Tromp en Anna Maria Jansen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jan Visser (overleden in 1960), een kind van Jan Visser en Neeltje van den Braber, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Dirk Visser

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Maartje Visser (overleden in 1960), een kind van Jan Visser en Neeltje van den Braber, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Dirk Visser

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gemeentearchief Zaanstad gevonden, die nieuwe informatie biedt over Antje Brouwer (overleden in 1967), een kind van Adrianus Brouwer en Grietje Sint, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Geertje Brouwer

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jan Rook (overleden in 1968), een kind van Leendert Rook en Trijntje de Bruin, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Sijgje Rook

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.