Kwartierstaat Sander van Oosten » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 101 - 110 van 122:

Maria van DEN BOER is overleden op 31 juli 1845 te Moergestel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Moergestel » overlijdensregisters.

Bekijk suggestie

Simon van LOMMEL is overleden op 2 april 1846 te Moergestel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Moergestel » overlijdensregisters.

Bekijk suggestie

Antonia Maria van LOMMEL is geboren op 14 juni 1847 te Moergestel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Moergestel » geboortenregisters.

Bekijk suggestie

Arnolda de KOK is geboren op 11 juni 1848 te Tilburg. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Tilburg » geboortenregisters.

Bekijk suggestie

Martha TIMMERMANS is overleden op 5 juni 1850 te Moergestel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Moergestel » overlijdensregisters.

Bekijk suggestie

Arnolda van LOON is overleden op 10 augustus 1857 te Tilburg. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Tilburg » overlijdensregisters.

Bekijk suggestie

Petrus Hubertus van ROERMUND is overleden op 14 april 1858 te Raamsdonk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Raamsdonk » overlijdensregisters.

Bekijk suggestie

Maria Anna van GELOVEN is overleden op 26 februari 1861 te Tilburg. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Tilburg » overlijdensregisters.

Bekijk suggestie

Adrianus Johannes MULDERS en Maria van LOMMEL zijn getrouwd op 9 januari 1865 in Moergestel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Moergestel » huwelijksregisters.

Bekijk suggestie

Maria Gertrudis van DER HEIJDEN is overleden op 16 oktober 1872 te Raamsdonk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Raamsdonk » overlijdensregisters.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.