Kwartierstaat Rick van Olmen » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 20 van 582:

Er is een akte bij Regionaal Archief Tilburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Guilielma Schaependonck (geboren in 1698), een kind van Laurentius Jan Laurens Jans Schaependonck en Adriana Goyaerts Vermeer, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Tilburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Franciscus Schaependonck (geboren in 1700), een kind van Laurentius Jan Laurens Jans Schaependonck en Adriana Goyaerts Vermeer, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Anna van Dun (geboren in 1701), een kind van Stephanus (Aerts) van Dun en Joanna Adriani Oninx, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Tilburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Anna van Dun (geboren in 1701), een kind van Stephanus (Aerts) van Dun en Joanna Adriani Oninx, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Tilburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Cornelia van Ael (geboren in 1702), een kind van Leonardus (Hendrik) van Ael en Cornelia Joannis) Bertels, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Tilburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Catharina van Ael (geboren in 1702), een kind van Leonardus (Hendrik) van Ael en Cornelia Joannis) Bertels, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Tilburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Arnolda van Trier (geboren in 1704), een kind van Theodorus Petri van Trier en Maria Andreas Sweens, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Tilburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jacobus Schijvens (geboren in 1713), een kind van Henricus Cornelis Schijvens en Cornelia Jacobi Hoosmans, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Tilburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Joannes van Trier (geboren in 1715), een kind van Theodorus Petri van Trier en Maria Andreas Sweens, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Cornelia van Eeten (geboren in 1717), een kind van Mattheus van Eeten en Joanna Cornelissen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.