Kwartierstaat Rick van Olmen » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 20 van 120:

Joannes Kuijpers (ook: Cuijpers) en Joanna Pijnenburgh zijn getrouwd op 21 oktober 1731 in Breda. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Breda » Doop-, Trouw- en Begraafregisters / Trouwakten.

Bekijk suggestie

Petronella Petri Cruijsweg(h)s is overleden op 9 juni 1737 te Breda. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Breda » Doop-, Trouw- en Begraafregisters / Begraafakten.

Bekijk suggestie

Anna Maria van Turnhout (ook: van T[h]urenhout) is geboren op 10 december 1738 te Breda. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Breda » Doop-, Trouw- en Begraafregisters / Doopakten.

Bekijk suggestie

Adrianus Kuijpers (ook: Cuijpers) is geboren op 2 juni 1740 te Breda. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Breda » Doop-, Trouw- en Begraafregisters / Doopakten.

Bekijk suggestie

Ant[h]onia Maria Nadels is geboren op 13 juni 1744 te Breda. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Breda » Doop-, Trouw- en Begraafregisters / Doopakten.

Bekijk suggestie

Petrus (Joannis) van Olmen is overleden op 29 september 1745 te Breda. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Breda » Doop-, Trouw- en Begraafregisters / Begraafakten.

Bekijk suggestie

Johanna van Wageninge(n) (ook: va Wagelinge) is overleden op 20 maart 1749 te Breda. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Breda » Doop-, Trouw- en Begraafregisters / Begraafakten.

Bekijk suggestie

Conradus (Coenraadt) Davion en Mechelina (Jacobi) de Nijs (ook: Denijs) zijn getrouwd op 15 juni 1749 in Breda. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Breda » Doop-, Trouw- en Begraafregisters / Trouwakten.

Bekijk suggestie

Gommarius Joannis (Commer) Schellekens is overleden op 9 september 1750 te Breda. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Breda » Doop-, Trouw- en Begraafregisters / Begraafakten.

Bekijk suggestie

Petronella (Jacobi) van den Broe(c)k is geboren op 10 januari 1752 te Ginneken en Bavel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Ginneken en Bavel » Doop-, Trouw- en Begraafregisters / Doopakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.